Головне

Андріюк: Мене вражало, що з Шевченка ліплять патріота, хоч у нього бізнес з Абрамовичем

30.12.2022 14:22 Андрій Дунець 13405 3
Андріюк: Мене вражало, що з Шевченка ліплять патріота, хоч у нього бізнес з Абрамовичем

Відомий журналіст Костянтин Андріюк відверто висловився про давній конфлікт з Андрієм Шевченком.

Андріюк розповів деталі в інтерв'ю Микиті Дмитруліну на Ютуб-каналі SportArena.

"Це був перший матч групового турніру, Динамо зіграло 1:1 зі Сток Сіті. І мене це кольнуло, що це дуже серйозний сигнал, що клуб може не вийти з групи. Там ще був Бешикташ та Маккабі Тель-Авів, і Динамо не вийшло з групи.

Я чекав, що будуть відповідати люди, типу, "це серйозно, будемо боротися"... І приходить Андрій Шевченко. І, як на мене, починає лити воду, говорити якусь банальщину, і я намагаюсь хоч якусь фразу з нього вичавити.

Мені там закидали, що я неправий, це ж Андрій Шевченко. Я его не ображав, не принижував, не говорив ніяких поганих фраз. Я йому одне питання, починаю на щось виводити, буквально якесь третє питання ставлю: "Андрій, але ж перший удар в команди був на 35-й хвилині, не вважаєте, що трошки серйозно треба до цього поставитися?".

І він мені: "Що ти від мене хочеш? От що ти від мене хочеш?". З таким наїздом на мене. Було відчуття, що він зараз мене там стукне. Я розгубився від того, що людина почала мені відверто хамити.

Це не було якоюсь поворотною точкою. Я з Шевченком після того зовсім не перетинався ніде. Просто мене трохи вражало, що з Шевченка постійно ліплять такого патріота... А тут з'являються такі історії про бізнес з Абрамовичем, ну чекайте. І ніхто це не обговорює, і ніхто це зі спортивної журналістики всього цього не говорить", – сказав Андріюк.

Нагадаємо, Андріюк також повідомив, що Шевченку дзвонив Бобан та сказав, що УЄФА не буде вступатися за Павелка.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()