Українська правда

Хто фаворит майбутнього сезону НХЛ?

— 19 жовтня 2022, 13:56
Хто фаворит майбутнього сезону НХЛ?

Менше місяця залишилось до старта нового сезону НХЛ. Команди вже активно готуються до протистояння, а ми вирішили прикинути шанси клубів на черговий Кубок Стенлі. Пропонуємо подивитись на ТОП-5 фаворитів у яких найбільше шансів на успіх.

"Колорадо Евеланш"

Діючий чемпіон НХЛ має найбільше шансів і на друге чемпіонство поспіль. Букмекери оцінюють перспективи "Колорадо" як 4 до 1. Команда у міжсезоння втратила Назема Кадрі та Андре Бураковські, але навіть це не робить коллектив помітно слабкішим.

У "Евеланш" все ще найкращі молоді гравці, сильний тренер, який отримує лояльність від босів, а також, вже запаслися необхідним досвідом минулого сезону.

"Кароліна Харрікейнз"

Команда в минулому сезоне виступила непогано, хоча могло бути і краще. Але "Кароліна" стала досвідченніше і це може допомогти у сезоні майбутньому. Состав залишився стабільним, потенціал на досить високому рівні. І тут скорішь варто говорити про невелику вдачу, яка знадобиться команді при виявленні суперників в плей-оф. Але якщо "Харрікейнз" зуміють набрати хід, зупинити їх може бути досить складно.

"Торонто Мейпл Ліфз"

Канадці могли б претендувати на Кубок Стенлі маючи в составі Тавареса, Меттьюса та Нюландера,але крім сильної атаки клуб все ще виглядає слабко при обороні власних воріт. У складі багато ветеранів, яким за 30, вони ніяк не допомогають нападникам, а пропускають доволі багато. "Торонто" здатні обіграти будь кого в окремому матчі, але коли справа доходить до протистоянь на виліт, то на дистанції до чотирьох перемог канадці пасуть задніх. Спрогнозуємо, що "Мейпл Ліфз" зуміють вийти в плей-оф, але вже там їх знову спіткає невдача.

"Флорида Пантерз"

Флоридці визивають найбільше питань і спрогнозувати їх успіх не так просто. Більш того, "Пантерз" здатні як приємно здивувати, так і розчарувати. Справа у тому, що клуб пішов на велику перебудову складу. Так команду покинули Жиру, Убердо, Марчмент, Шьяро, Уигар, Типпетт та Ватрано. Таким чином "Флорида" втратила добру половину основного складу, а на зміну підписала лише Ткачука. В додаток до усього відбулася зміна на тренерському містку. Замість Брюнетта прийшов Морісс. Здається, що перспективи "Флориди" дещо натягнуті за вуха і не слід довіряти заявленним шансам.

"Тампа-Бей Лайтнінг"

Найменше шансів із ТОП-5 у "Тампа-Бей". І це не дивлячись на те, що саме "Лайтнінг" доходили до фіналу три роки підряд. Це сталося через втрату Палата та Макдоне. Але ж були і досить непогавні трансфери саме на придбання. Так клуб запросив Майєрса та Коула, та підписав Наместнікова.

Ми сильно сумніваємося, що команда с таким досвідом будет пасти задніх, а тому не варто списувати "Тампу". Скоріш треба записати їх до списку скритих фаворитів, які здатні попилити навіть у пізніх стадіях плей-оф.

Де ставити?

А у цьому питанні конкурентів бути не може. На нашу думку фаворитом є компанія Вбет. Дуже круті умови для гри приємно вразять навіть самого упередженного беттора. Для більш комфортної гри скористайтесь мобільним додатком, силку на який ми представили вище.

Для нових гравців доступна страховка ставки, а широка лінія та вигідні коефіцієнти дозволять знайти найкращі пропозиції на ринку парі.