Головне

У Казахстані міліція затримала та побила бійця ММА

Хамітов підтримав протестувальників у Казахстані та брав участь у мітингах
12.01.2022 09:42 Віктор Слюсаренко 2265 0
У Казахстані міліція затримала та побила бійця ММА

Джерело - sport.ua.

У Казахстані міліція затримала та побила місцевого бійця ММА Куата Хамітова.

Хамітов підтримав протестувальників у Казахстані та брав участь у мітингах. Він писав у соцмережах:

"Я завжди з народом! Скажу жителям Жанаозена та Актау, ми завжди з вами. Я вважаю неправильним, що роблять із цінами на газ. Тому що це вдаряє по кишені народу, вони й так ситуація не дуже", - зазначив Хамітов.

Боєць відкрито висловлював свою позицію щодо того, що відбувається у Казахстані. Його було затримано спецназом вдома у присутності родичів. Учасники акцій протесту у Казахстані виступали проти підвищення цін на газ.

Мама бійця ММА Куата Хамітова Наймана розповіла подробиці затримання її сина.

"Зайшли 10 осіб ОМОНу та 2 цивільні особи. Мій син сидів на дивані, пов'язали йому руки, поклали на підлогу і почали бити. Чоловік вискочив з іншої кімнати і запитав: Чому ви його б'єте? Ви можете його так відвезти. Вони сказали, що він призвідник, не розбираючись ні в чому, відвезли мого сина.

У мене ще в домі був молодший син і дружина брата. Вона вийшла з туалету, її повернули в кут туалету автоматами та заборонили їй дивитися кудись. Так вони забрали мого сина. Ми нічого не зрозуміли, без пояснень. Сказали, що він призвідник. Хоча всі ці дні він був удома", - зазначила Хамітова.

33-річний Хамітов виступав у легкій ваговій категорії (24 перемоги, 2 нічиї, 6 поразок).

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()