Головне

Син російського олігарха очолив СКА та зганьбився під час першого інтерв'ю

Здається, у Росії можливо все...
05.01.2022 15:25 Андрій Твердохліб 6860 1
Син російського олігарха очолив СКА та зганьбився під час першого інтерв'ю

Джерело - Чемпіон.

Напередодні син російського олігарха, близького друга Владіміра Путіна Аркадія Ротенберга - Роман очолив пітерський СКА, який виступає в Континентальній хокейній лізі.

На першому ж післяматчевому флеш-інтерв'ю Ротенберг-молодший видав кількі епічних перлів.

"Навіщо мені треба було головним тренером? Йозе Маріно починав перекладачем у Алекса Фергюсона (мається на увазі відомий португальський футбольний наставник Жозе Моурінью. Проте він був перекладачем іншого британського тренера, Боббі Робсона. — ред.). Він увібрав у себе всі його методики і став дуже успішним тренером. Таких тренерів у історії дуже багато. Це моє життя, це дає можливість розвиватися. Мрія — бути у хокеї, працювати у хокеї, працювати з хлопцями, розвивати їх. Найкраще, коли бачимо результат, коли гравець розвивається. Ми намагаємося передати весь досвід, який ми маємо. Такі приклади є і у футболі, і в баскетболі, і інших видах спорту. Наша робота - допомогти хлопцям перемогти, і в наступному матчі ми робитимемо все, щоб знову допомогти їм перемогти, це наша робота."

Слід відзначити, що Ротенберг з перемоги розпочав свою тренерську кар'єру - СКА в гостях розгромив китайський Куньлунь - 1:5.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()