Головне

Голкіпер збірної України взяв участь у шоу Маска

Пятов виконав пісню We Will Rock You
31.10.2021 07:37 Віктор Слюсаренко 3520 0
Голкіпер збірної України взяв участь у шоу Маска

Джерело - Чемпіон.

Другий випуск нового сезону загадкового шоу країни Маска на телеканалі Україна справді шокував глядачів, оскільки проєкт несподівано залишив один із фаворитів сезону - міфічний велетень Грифон.

Але куди великим сюрпризом для всіх глядачів стало розсекречене ім'я знаменитості, що маскувалася в даному образі - продемонструвати свій талант і спантеличити глядачів і зіркових детективів вдалося легендарному воротареві збірної України та донецького Шахтаря Андрію Пятову.

Голкіпер Шахтаря виконав композицію гурту Queen - We Will Rock You в об'ємному костюмі Грифона, вага якого склала 20 кг. Найближчим до розгадки особистості в костюмі серед усіх детективів був Андрій Данилко - він звернув увагу на жести учасника, припустивши, що в костюмі знаходиться спортсмен.

"Я дійсно ніколи не співав і не виявляв інтерес до вокалу, навіть у караоке. Це абсолютно новий для мене досвід. Але в глибині душі я мріяв потрапити до такого грандіозного шоу, тим більше з такими чудовими людьми мати можливість попрацювати з професіоналами. Ми, спортсмени, футболісти дуже сором'язливі. Але участь у цьому проєкті допомогла мені розкритися", - заявив Пятов.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений The Masked Singer Ukraine (@maskaukrainetv)

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()