Головне

Ультрас Динамо: Ми відмовляємось вболівати за команду, поки ганебний румун є головним тренером

21.04.2021 11:42 Андрій Твердохліб 2144 2
Ультрас Динамо: Ми відмовляємось вболівати за команду, поки ганебний румун є головним тренером
Фото: Facebook WBC

Джерело - Чемпіон.

Фанати київського Динамо не приймуть Мірчу Луческу, навіть якщо він виграє з командою Суперлігу.

Про це йдеться на сторінці ультрас WBC у фейсбуці.

"Ми вже давно зрозуміли, що український футбол створенний не для вболівальників. Чергове підтвердження цьому - кубковий матч з Агробізнесом: початок гри у робочий час, старт продажу квитків за два дні до початку - це ж для популяризації футболу зроблено, вірно?

Очевидно, функціонери скажуть, що це все через пандемію, але така ситуація триває вже багато років. Коли в усьому адекватному світі точний розклад матчів публікується на рік вперед, а у нас в кращому випадку за 10 днів до гри.

Півфінал Кубку України у Тернополі відбудеться за присутності глядачів, але для нас це не грає великої ролі. Ми й надалі відмовляємося підтримувати команду і це буде тривати до тих пір, поки ганебний румун є головним тренером Динамо. Нехай він виграє навіть Супер Лігу Європи - ми від своїх принципів не відмовимося. Є речі, які набагато важливіші за результати. 

Але диванним вболівальникам та фанатам колаборантів з опзж - це не зрозуміти.

Ми будемо присутні на стадіоні та обов'язково покажемо свою позицію", - написали фанати біло-синіх.

Нагадаємо, сьогодні визначаться фіналісти Кубку України 2020/21. Київське Динамо в Тернополі зіграє з Агробізнесом, а Олександрія прйматиме Зорю.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()