Головне

Джошуа проти Пулєва: британець має покарати болгарина на шляху мрії

12.12.2020 12:34 Андрій Твердохліб 1731 0
Джошуа проти Пулєва: британець має покарати болгарина на шляху мрії

Джерело - Чемпіон.

Найвидатніший бій у поколінні - Ентоні Джошуа проти Тайсона Ф'юрі - вимальовується, якщо Ей-Джей зможе сьогодні ввечері вбити досвідченого і стійкого Кубрата Пулєва. У Джошуа є шанс кинути виклик Ф'юрі.

Джошуа - Пулєв: онлайн-трансляція

Джошуа поставив на карту свої титули IBF, WBA і WBO в суперважкій вазі проти Кубрата Пулєва в суботу ввечері, знаючи, що однієї перемоги недостатньо, щоб послати Ф'юрі рішучий сигнал. Ентоні повинен знищити Пулєва, по-справжньому заявити про свої наміри на пояс за версією WBC Ф'юрі перед їх боєм у наступному році.

Це перший бій Джошуа з тих пір, як маятник громадської думки, найціннішого боксера світу, частково хитнувся на користь Ф'юрі.

Знищення раніше непереможного Деонтая Вайлдера було тривожним знаком авторитету від Ф'юрі - Джошуа знає, що рукавичка кинута, і ознаки вказують на те, що він готовий відповісти. Це інший Джошуа, ніж той, що був у 2019 році, який випустив з уваги Енді Руїса-молодшого в боротьбі за титул абсолютного чемпіона, а потім провів залишок року, виправляючи цю помилку. Тренування, спаринги, психологія, менталітет давно переглянуті, і сьогодні він став сильнішим.

Сутичка з Пулєвим на зважуванні - це те, що Джошуа потрібно було, щоб розпалити вогонь в середині - він ніколи не був більш небезпечним, ніж коли він збуджений.

Ф'юрі, звичайно, непереможний, і він здобув заслужені перемоги над Кличком і Вайлдером, але його довгий шлях почався в 2008 році, за три з половиною роки до того, як Джошуа відправився на Олімпійські ігри, не кажучи вже про те, щоб стати професіоналом.

Наприклад, яке місце в списку супротивників Ф'юрі займає Пулєв?

Це аргумент на користь недільного ранку. На даний момент Пулєв є загрозою, яку Джошуа сприйняв всерйоз до такої міри, що під час п'ятничного зважування напруга перейшла усі межі. Болгарин програв усього один раз в 29 боях і з тих пір побив Дерека Чісору і Х'юї Ф'юрі.

Пулєв і його брат були виховані їхнім батьком, боксером-важковаговиком. Пулєв пообіцяв своєму батькові, який помер, що одного разу стане чемпіоном, і сьогодні ввечері він натхнений цією клятвою.

Три роки тому Джошуа повинен був битися з тим же суперником, але Пулєв знявся через травму. Це важлива деталь для розуміння амбіцій Пулєва - замість того, щоб приховувати травму, знаючи, що виграти неможливо, отримуючи високу зарплату в 2017 році, він благородно вирішив відмовитися від участі, сподіваючись, що його шанс знову з'явиться.

Тепер він прибуває у якості претендента на титул чемпіона світу в суперважкій вазі в останній раз в своєму житті, і Джошуа вважає, що ця можливість додає 25 відсотків лютості боксера. Ця хоробрість залишить Пулєва, якщо перші кілька раундів будуть жахливими - "Я повинен зламати йому душу", - сказав чемпіон, так що чекайте, що він завдасть повільне, болісне побиття, поки його суперник не може захищатися.

Це те, що сьогодні ввечері світ повинен побачити від Ентоні Джошуа.

Нагадаємо, чемпіон світу за версією WBA, WBO, IBF, IBO Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) зустрінеться з Кубратом Пулєвим (28-1, 14 КО) у рамках вечору боксу в Лондоні на легендарному стадіоні Вемблі о 23:30 за київським часом.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()