Головне

Дівчина дня: українка з 13-м розміром бюсту хоче спробувати себе в боксі

08.05.2020 15:57 Андрій Твердохліб 15698 1
Дівчина дня:  українка з 13-м розміром бюсту хоче спробувати себе в боксі

Джерело - Чемпіон.

Модель Plus Size Міла Кузнєцова  має параметри 126-86-116 см, зріст 173 см. Українка - володарка 13-го (!) розміру грудей. Міла брала участь в Miss Universe Plus Size-2019. Її більш приваблював шоу-бізнес. Але нещодавно у неї з’явилося бажання опанувати бокс.

Також: Дівчина дня: вродлива білявка та перша українка на Евересті - Ірина Галай

"Ще до початку пандемії відвідала в Києві музей Кличко, - розповідає нам Міла. - Подивилася на чемпіонські пояси Віталія та Володимира, одягла рукавички і навіть трохи попрацювала на груші. Надихнулася настільки, що вирішила спробувати себе в боксі. Після цього полетіла в відпустку. Повернулася, почалася пандемія. Плани довелося трохи коректувати. Коли переможемо коронавірус, почну займатися з тренером. Якщо справа піде, буду оформляти в національній лізі професійного боксу України (НЛПБУ)  боксерську ліцензію, щоб за декілька місяців дебютувати на професійному рингу. Партнери організовують трансляцію поєдинку. Маю 550 тисяч  підписчиків в Instagram, впевнена, що їм буде цікаво побачити мене в рингу. Є ідеї зробити з нього справжнє шоу".

Дивиться: Дівчина дня: відверта фотосесія журналістки Чемпіона

Максим Розенко, Чемпіон

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()