Головне

Дзюба, іди на ###. У Росії розгорівся скандал між футболістом Зеніту та коментатором

03.04.2020 22:03 Valeriy Ruchka 2929 0
Дзюба, іди на ###. У Росії розгорівся скандал між футболістом Зеніту та коментатором

У Росії бушує скандал між колишнім коментаторам Василем Уткіним і гравцем Зеніту і національної збірної Артемом Дзюбою.

Футболіст нещодавно дав інтерв'ю в якому не дуже тепло висловився про журналіста:

"Він настільки деградував і впав, що коментує в кафешках і на вокзалі. А щоб повернутися, йому треба ображати людей. Що йому ще сказати?

Дивлячись на нього, видно, що природа зробила свою справу. Він вбиває сам себе. Мені, з одного боку, його навіть шкода - він дуже талановита людина. Не знаю, звідки в ньому стільки злості і образи. Я розумію, що він самотній, і тому злиться на весь світ"

Уткін не змовчав, спочатку він звернувся до генерального продюсера Матч ТВ Тіни Канделакі, зачитавши злегка змінений вірш письменника і поета Дмитра Бикова, після чого коротко відповів і Дзюбі:

"Ах да, Дзюба... Дзюба, іди на ###

Про цю ситуацію Василь поговорив і з підписниками під час стріму. 

"Найдивніше - щира любов, яку ви до нього маєте. Це характерна доля людини, яка проходить повз вас. Він почав гру в дорослій команді з того, що поцупив гроші у товариша в роздягальні, потім украв дружину у найкращого друга, була маса пригод, але для вас він залишається героєм. 

Чому я прочитав Канделакі вірші, а Дзюбі ні? Якби я прочитав Дзюбі вірші, то це було б образою: виходить, я б подумав, що він їх зрозуміє. Він риму не сприймає, а я намагаюся бути зрозумілим".

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()