Головне

НБА. Перспектива сезону. Бостон

НБА. Перспектива сезону. Бостон
23.11.2019 00:36 Іван Чуперка 1775 0
НБА. Перспектива сезону. Бостон

Бостон на пару із Кліперс потрапили в мої топ-2 матчі сезону, які вже відбулися. Першим був матч в Денвері, коли місцеві Наггетс повернулся з -20 у грі з Філадельфією і вирвали перемогу з різницею в одне очко. Чимала заслуга на останніх секундах була  у Ніколи Йокіча.

 

В грі Кліперс  - Бостон (107-104) був овертайм. Самі розумієте, скільки разів в цьому матчі один кидок міг принести перемогу тій чи іншій команді. Так от у господарів спочатку Кавай не зміг принести перемогу в основний час із сиреною про закінчення гри. Але потім він зробив вирішальний блок-шот на останніх секундах овертайму. Як і в грі з Оклахомою, Пол Джордж закинув дуже важливі три очкові. Взагалі ці парочка тільки починає грати разом, бо Джордж тільки відновився від травми плеча (було проведено операцію).

Підтримати своїх лідерів в разі чого зможуть і Беверлі з Уільямсом. Але у вирішальні хвилини матчів плей-офф їм навряд довірять вирішальні квитки. А от у Бостона таких лідерів є п’ять, і вони кидають в вирішальні хвилини усі! При чому беруть від повільність на себе всі, і це при тому що на місяць вибув Хейворд, який феєрив із перших днів нового сезону. В обіймі Бреда Стівенса 17 гравців. В декого просто немає людин, щоб когось вписати в протокол. Мало хвилин отримує навіть Енес Кантер. Коли його брали, всі розуміли, що він повноцінно не замінить Ела Хорфорда. Але що він так мало буде грати – здогадувався.

Крім Кантера з відомих гравців до лави біло-зелених додався Кемба Уокер. Поки що користі від багатолітної екс-зірки Шарлот Хорнетс навіть більше ніж від Кайрі Івінга. Той руйнував команду між іграми. Уокер не веде себе як скандальна зірка, є гарним наставником для Джейсона Тейтума, який дуже впевненішим у собі став після міжсезоння.

Як на мене виокреслився пул із 11 команд (6 на Заході та 5 на Сході), які розіграють чемпіонські каблучки. Найбільшого ігрового прогресу в порівнянні з минулим чемпіонатом добився саме Бостон. Від минулорічного Кліперс через гіганський трейд мало що залишилося. А з приходом Кавая та Пола Джорджа можна говорити що Кліперс радикально змінився. Всі чекали як ця солодка парочка буде виглядати на майданчику. Поки що виглядає шалено.

 

 

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()