Головне

НБА. Перспектива сезону. Кліпперс та Сан-Антоніо

02.11.2019 01:43 Іван Чуперка 1350 0
НБА. Перспектива сезону. Кліпперс та Сан-Антоніо
Кліпперс - Сан-Антоніо

Джерело - Чемпіон.

Сезон НБА 2019/20 набирає обертів. Є сенс поговорити про перспективи всіх команд в цьому сезоні.

Розпочнемо із пари Кліпперс – Сан-Антоніо.

Ці 2 команди Заходу, які до очної гри (перемога каліфорнійців 103:97) мали в активі співвідношення перемог/поразок 3:0 та 3:2 відповідно. Тільки 3:0 було не у головних фаворитів цього сезону, а у Сан-Антоніо. 

Із гравців "шпор", які були одними з ключових весною, команда Поповича втратила тільки Девіса Бертанса. Зате вони стали старшими на рік. Плюс до них повернувся після травми Деджонте Мюррей. Усі молоді навіть бігти почали (7-й результат в НБА), що Попович категорично забороняє. Але як гравець - добре розумію, як це не бігти, коли забороняють, і ноги самі біжать.

Є фахівці, які пророкують "Спьорс" навіть непотрапляння в плей-оф, але я вважаю, що вони будуть 5-6.

Роботі менджменту Кліпперс 100 балів зі 100 можливих. До такого складу вони йшли кілька сезонів. Спочатку розчистили платіжну відомість для двох майбутніх суперзірок, які потенційно мали об'єднатися в команді із дуже міцним фундаментом.

Ставка спрацювала. Віддавши в Оклахому за Пола Джорджа Данило Галінарі та одного з майбутніх франчайзів (але це ще рік-два) Шея-Гілесіуса Александра, Кліпперс стали головними претендентами на чемпіонство.

Одні з головних їхніх претендентів на Заході - Лейкерс програли Кліпперс в першій грі сезону. Озерні також об'єднали в своєму складі дві суперзірки (ЛеБрон та Антоніо Девіс) та в якості вільного агента туди прийшов Денні Грін. І ця поразка була показовою. Кавай грав лише 31 хвилину. Джордж лікується після травми плеча. Перемогу принесла їх лава запасних на чолі з кращим 6-м гравцем НБА останніх сезонів Лу Вільямсом. Вони переграли своїх візаві з Лейкерс по всіх параметрах. Червоно-сині виглядають приголомшуючи і всі знають про їх не розкритий потенціал. І, особисто я, покладаю більшу надію на гідну опозицію їм на Заході від Денверу та Юти. Але про Денвер, Лейкерс та Юту в наступних статтях.

Ну а Сан-Антоніо, на жаль для численних фанатів в Україні, опуститься з 1 місця. Вони в цьому складі грають другий рік. Молодь виросла і дуже додала. Мюррей круто розганяє атаки, глибока лава запасних. Точніше, Попович усіх 14 гравців за два роки навчив грати в баскетбол високої якості. Але все вирішують франчайзингові гравці. А ДеРозану та Олдріджу, дадеко до зірок франчайзингово рівня. А в плей-оф все вирішують саме вони.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()