Головне

Для них не існує війни. Дивні висловлювання Ломаченка, Гвоздика та Усика

03.09.2019 16:05 Valeriy Ruchka 14407 13
Для них не існує війни. Дивні висловлювання Ломаченка, Гвоздика та Усика

Українські боксери не вважають напружену ситуацію між Україною і Росією чимось серйозним. Тим більше жоден з них так і не визнав наших горе-сусідів агресором. 

Кожен із наших топових бійців дав свою оцінку цим подіям і вона досить схожа у всіх: "спорт внє паліткі" і "ми же братья".

Ми підібрали цитати українських чемпіонів світу з боксу про ситуацію двох країн між якими точиться війна.

Василь Ломаченко:

"Ну, ви знаєте, у мене багато друзів з Росії. Я дружив з ними з дитинства. Це були хлопці, з якими ми змагалися, коли ми були юніорами, кадетами, ми виросли разом, багато разів були на різних змаганнях, зборах. А від того, що у нас якась політична напружена ситуація між Росією і Україною ... Я ж не можу розривати відносини зі своїми друзями через те, що нагорі йде якийсь поділ. Але, чесно кажучи, це не моя справа і я не хочу туди лізти і щось коментувати"

Не пропустіть: Світоліна - Конта: онлайн-трансляція 1/4 фіналу US Open. LIVE

Олександр Гвоздик:

"Ось чомусь ми з росіянами стали ворогами. Чому? Тому що, наприклад, нашому президенту потрібна була димова завіса, щоб спокійно грабувати нашу країну. Як варіант."

"Я не знаю, які там тонкощі. Але це точно не те, що на нас росіяни напали, щоб забрати території. Я вас благаю. Це скільки вам повинно бути років, щоб у це вірити? Що це тому, що одні говорять російською, інші - українською. Це ж нісенітниця. Можливо я дурний. Але я в це не вірю".

Ну і найбільше, звісно, наговорив Олександр Усик

Про бій з Гассієвим в Москві:

"Я цілеспрямовано їхав до Москви. І я хотів там боксувати. І мені без різниці були думки оточуючих.Чому Україна не може купити бій такого масштабу і провести його на Олімпійському?"

Про відмову від зірки Героя України:

Для більшості українців я й так герой. А горе-політики, які кидають гучні лозунги нехай краще повернуть мир на мою Батьківщину та піднімуть пенсії"

Про Крим:

— Так чий же Крим?

— Божий. Це по-справжньому.

— Крим коли-небудь буде українським чи ні?

— Все залежить від народу або від волі Господньої. Я намагаюся про це не думати, тому що думки заводять кудись далеко... Ти починаєш думати і кудись заходиш, і тьма якась. Тому жену ці думки", — сказав Усик.

А про за стрім із Шарієм Усик отримав просто шквал критики. Рознос колишньому абсолютному чемпіону світу у важкій вазі влаштував офіцер ЗСУ, полковник Антолій Штефан (Штірліц) та безліч інших українців.

"Ну що? Новий хештег готовий. #ХронікиДна. Кажуть, там тільки цьомчиків не вистачало для повної картинки шанувальників одне одного. Усик і Шарій під час спілкування висловили захоплення одне одним, а боксер, який народився в Сімферополі, зізнався, що слідкувати за блогером йому порадив інший український боксер – Олександр Гвоздик", – обурився захисник України.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()