Головне

Ломаченка в бою з Кембеллом підтримає рекордна кількість уболівальників

Український суперчемпіон отримає фантастичну підтримку в Лондоні
27.08.2019 18:59 Андрій Твердохліб 2258 0
Ломаченка в бою з Кембеллом підтримає рекордна кількість уболівальників

Ломаченка в Лондоні у чемпіонському поєдинку проти британця Кемпбелла підтримають більше 500 українців.

У суботу (31 серпня - ред.) на береги Туманного Альбіону висадиться значний український десант.

В останній день літа в Лондоні Василь Ломаченко проведе бій з британцем Люком Кембеллом. На кону поєдинку - відразу три чемпіонські титули в легкій вазі (до 61,2 кг) - за версіями WBC, WBA і WBO. Квитки на 20-тисячну О2 Арена давно продані. Серед покупців - чимало українців.

"Василя на О2 Арена будуть підтримувати понад 500 українців, - розповів Sport Arena куратор українського фан-туру Максим Розенко. - Причому могло б бути значно більше. Наша діаспора в Великобританії подала дві колективні заявки і готова була викупити у організаторів боксерського шоу Matchroom Boxing 1000 квитків. Ідея полягала в тому, щоб були повністю викуплені два сектора, які стали б "українськими". На жаль, ця ініціатива не знайшла відгуку в серці організаторів, заявки були сильно урізані. Але навіть в поточній ситуації вражає географія фанів Ломаченка.

  Також: Збірна США зазнала першої поразки за 13 років

Повболівати за Василя прилітають з Ізраїлю, Норвегії, Словенії, Німеччини, Польщі, Австрії, Бельгії, Італії, Ірландії, Данії, Франції, США, Хорватії, Молдови та Росії. У більшості це етнічні українці, а також вихідці з пострадянського простору.

В середу 28 серпня можна буде подивитися відкрите тренування Василя та Люка - воно пройде в York Hall, початок о 17:00. У п'ятницю, 30 серпня повболівати за нашого чемпіона на церемонії зважування, яка відбудеться в Spitalfields Market, старт о 13:00. 31 серпня за кілька годин до початку боксерського шоу ми зустрічаємося в Українському клубі на Holland Park, звідки вирушимо на О2 Арена"

Нагадаємо, бій Ломаченко в прямому ефірі покаже телеканал Інтер. Чемпіон проведе для вас текстову онлайн-трансляцію бою.

Також на нашому сайті буде доступна пряма трансляція бою Ломаченко - Кембелл онлайн.

Раніше повідомлялося про роклад заходів перед чемпіонським мегайфайтом.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()