Головне

Шовковський зустрівся з уболівальниками та зіграв з ними у текбол

12.08.2019 17:52 Андрій Твердохліб 2272 0
Шовковський зустрівся з уболівальниками та зіграв з ними у текбол

Джерело - Чемпіон.

У неділю, 11 серпня, у столичному ТРЦ Lavina Mall пройшов турнір з текболу — незвичайної гри, яка являє собою суміш настільного тенісу та футболу.

Турнір відбувся на регулярному івенті "Зірковий гість". Тренером команд-змагальниць став запрошений гість події - легенданий воротар Динамо Олександр Шовковський.

Текбол — не просто гра, а окремий вид спорту, винайдений в 2014 році в Угорщині двома любителями футболу. В одиночному матчі беруть участь два гравці, в парній грі — три або чотири. Обладнання для гри — викривлений стіл та м'яч, схожий на футбольний, ударяти по якому можна будь-якою частиною тіла, крім рук. Футболісти по всьому світу випробовують себе у змаганнях з текболу, а також використовують його для тренувань.

У змаганні взяли участь 4 команди по 3 гравці у кожній. Вони зіграли три серії матчів: півфінальні, фінал та змагання за третє місце. Переможцем турніру з текболу стала команда Борщага, сформована з переможців у соцмережах. Друге та третє місце відповідно зайняли команди, сформовані з учасників заходу.

Переможці та призери отримали призи від TM Parimatch: фірмові худі, термочашки та блокноти.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()