Головне

Бельгійський кордон: шанси Динамо в Лізі чемпіонів

06.08.2019 16:10 Андрій Твердохліб 2550 0
Бельгійський кордон: шанси Динамо в Лізі чемпіонів

Матчами проти Брюгге Динамо розпочне свій черговий похід в груповий етап Ліги чемпіонів, де кияни не грали два попередні сезони.

Природно, в команді всі налаштовані перервати цю серію, тим більше, що суперник з тих, кого підопічним Олександра Хацкевича цілком під силу пройти.

Головне, встояти в першій зустрічі, яка пройде на виїзді. Там, за оцінками аналітиків Parimatch, у Динамо буде 26% на перемогу і 28% на нічию. При цьому шанси на вихід в наступний етап зараз абсолютно рівні.

Взагалі, якщо порівнювати команди, то вони багато в чому схожі. Портал transfermarkt оцінює склад "Динамо" в 99,30 мільйона євро, а Брюгге - в 101,43 мільйона євро. При цьому кияни з багатою єврокубковій історією займають 23 місце в рейтингу УЄФА, а бельгійці йдуть на 37-му рядку.

Віце-чемпіон Бельгії напередодні матчу з Динамо пограв мускулами в національній першості. Команда відвантажила Сент-Трtйдену шість сухих м'ячів ( Динамо ж e суботу розбило на виїзді ФК Львів 3:0). При цьому всі 90 хвилин у складі Брюгге на полі провів українець Едуард Соболь. Його досвід матчів з киянами явно буде корисний бельгійцям.

Втім, свої козирі є і у Олександра Хацкевича. Наприклад, новачок команди Жерсон Родрігес. Гравець збірної Люксембургу відправився з Динамо в Бельгію і цілком може дебютувати за команду в єврокубках.

Варто також пам'ятати про те, що в суботу, 10 серпня, на киян чекає матч з Шахтарем e чемпіонаті України. Гірники будуть свіжішими, так як їх старт в Лізі чемпіонів відбудеться лише у вересні на стадії групового етапу. Динамівцям важливо грамотно розподілити сили, оскільки команді однаково необхідні позитивні результати в обох протистояннях.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()