Головне

Тренер Дадашева вмовляв росіянина зупинити бій

24.07.2019 11:24 Valeriy Ruchka 4630 0
Тренер Дадашева вмовляв росіянина зупинити бій

Джерело - Чемпіон.

Боксерський поєдинок, в результаті якого помер російський боксер Максим Дадашев (13–1, 10 KO), перервав тренер спортсмена Бадді Макгірт.

Перед цим наставник довго і безуспішно вмовляв свого підопічного дати згоду на зупинку бою проти пуерториканського боксера Субріеля Матіаса (14–0, 14 KO), який відбувався 19 липня в американському Оксон-Гіллі в андеркарді поєдинку Теофімо Лопеса.

"Макс, я збираюся зупинити бій. Ти пропускаєш занадто багато ударів. Занадто багато, Макс. Будь ласка, дозволь мені зробити це. Подивись на мене! Будь ласка, дозволь мені зробити це. Ти пропускаєш занадто багато. Якщо я цього не зроблю, це зробить рефері. Ти повинен бути чесним зі мною. Я зупиняю. Все".

Через лічені хвилини Дадашев знепритомнів і був доставлений в лікарню в критичному стані. Медики діагностували важкий набряк мозку. Лікарі провели складну операцію, проте через три дні боксер помер.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()