Головне

Вибори у Верховну Раду: спортивні діячі, що проходять в парламент. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

І хто не стане народним депутатом.
22.07.2019 16:00 Valeriy Ruchka 3634 0
Вибори у Верховну Раду: спортивні діячі, що проходять в парламент. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Вчора, 21 липня, відбулися позачергові вибори до Верховної Ради України.

Уранці 22 липня йде підрахунок голосів. Чемпіон публікує свіжі дані по сайту Центральної виборчої комісії, станом на 15:50 за київським часом.

Проходить в парламент.

Лідер парламентських виборів 2019 року в Україні - партія Слуга народу. З нею в парламент гарантовано заходять борець Жан Беленюк (10-й номер у списку) і легкоатлетка Ольга Саладуха (58-а в списку).

Друга політична сила виборів, Опозиційна платформа За життя, має у своєму списку колишнього президента Федерації футболу України і ексвіце-президенту УЄФА Григорія Суркіса (17-й номер у списку), а також власника збанкрутілого футбольного клубу Говерла Нестора Шуфрича (7-й номер) і його колегу по нещастю з ФК Арсенал Вадима Рабиновича (2-й номер).

По мажоритарних округах до парламенту можуть зайти ще кілька спортивних функціонерів. На даний момент йде підрахунок голосів.

Власник Чорноморця Леонід Клімов лідирує в 137 одномандатному виборчому окрузі (Одеська область). У Климова, що йде як самовисуванець, 27,86% голосів після обробки 43% протоколів.

Ігор Палиця, почесний президент ФК Волинь - лідер 22 округу (Волинська область). Йде як самовисуванець і випереджає представника Слуги народу і Європейської Солідарності.

Олександр Герега, віце-президент УАФ, впевнено очолює виборчу гонку в 192 окрузі (Хмельницька область).

Максим Єфімов, віце-президент УАФ і глава Федерації футболу Донецької області, також впевнено лідирує по своєму округу, №48 (Донецька область). Він йде як самовисуванець, представляючи За життя.

Вадим Новинський, в минулому почесний президент ФК Севастополь - лідер 57 округу (Донецька область). Він йде як кандидат від Опозиційного блоку.

Не проходять в парламент

За списками партій не пройшли в парламент плавець Денис Силантьєв (Радикальна партія України) і шахістка Наталія Жукова (Рух нових сил). Їх сили не подолали 5% -й бар'єр.

Футболіст Артем Федецький програє боротьбу в 118 окрузі (Львівська область), займаючи 3-е місце.

Президент ХК Донбас і віце-президент Шахтаря Борис Колесніков поступився в 49 окрузі (Донецька область).

Член виконкому УАФ Ярослав Москаленко поступається представнику Слуги народу на 96 окрузі (Київська область). Після підрахунку 38,8% протоколів Москаленко отримав 26,44% голосів, лідер - 38,57%.

Власник Ворскли Костянтин Жеваго програє в 150 окрузі (Полтавська область) представника Слуги народу - 26% проти 39% після підрахунку 60% протоколів.

Роман Вірастюк (брат Василя Вірастюка, штовхач ядра, директор департаменту олімпійського спорту в Міністерстві молоді та спорту України) поступається боротьбу в 84 окрузі (Івано-Франківська область). Зараз Роман 4-й.

Баскетболіст Станіслав Медведенко програє в 214 окрузі (Київ). У нього після підрахунку 50% протоколів 2,3% голосів.

Гімнастка Ганна Різатдінова не користувалася популярністю на 93 окрузі. Анна після підрахунку 23% бюлетенів округу набрала 57 голосів.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()