Головне

Радикальний уболівальник Динамо балотується у Верховну Раду

Кандидат в депутати належить до угруповання динамівських ультрас Родичі
12.07.2019 11:41 Valeriy Ruchka 5466 0
Радикальний уболівальник Динамо балотується у Верховну Раду

Ростислав Карпич – ультрас Динамо і кандидат у народні депутати України по 213 мажоритарному округу Києва. Це Троєщина.

Про це повідомив сам претендент на депутатський мандат.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ТОВАРИШІ ТРОЄЩАНЦІ Ми «офіційно» розпочали кампанію. І ось що я хочу сказати. Протягом усієї передвиборчої кампанії (і в подальшому теж) я разом з друзями знаходитимусь на окрузі. За цей час ми хочемо знати про все, що стосується життя тут: у тому числі, про неприпустиму поведінку щодо жителів і всі неприємні ситуації. Ми хочемо зібрати інформацію про всі проблеми району. Більш за все - про ті, які не вирішуються роками, адже вони, як правило, найбільш болючі. Ми хочемо знати, як мешканці хочуть розвивати місто навколо себе: Київ - це не тільки про проблеми, але й про можливості. Допоможемо кожному, кому це потрібно. Дамо простір для розвитку усім, кому його не вистачає.

A post shared by #KarpychRostyslav (@rostichai) on

Головні фото цього кандидата зробили після фіналу Кубка України Динамо – Шахтар на Олімпійському. У 2015 році кияни перемогли в серії пенальті – 0:0 (5:4). Шовковський відбив удар Гладкого, Динамо взяло трофей, а вболівальники (не тільки ультрас) масово рвонули на поле, зламали одні ворота, інші розібрали на сувеніри і заважали проведенню церемонії нагородження.

Карпич вибіг на газон з файєром у червоній футболці з чорною свастикою на білому фоні. Після матчу його фото облетіло всі світові ЗМІ. Особливо його смакували британські таблоїди. Це фото довгий час було в інстаграмі Ростислава, але з часом він його видалив.

КДК ФФУ після фіналу наклав штраф на Динамо і Шахтар за поведінку офіційних осіб та вболівальників, але персонально Карпич не отримав жодного покарання.  

Кандидат в депутати належить до угруповання динамівських ультрас Родичі. Воно відокремилося від основної маси київських фанатів і на Олімпійському займає 21-й сектор. Родичі – це найбільш радикальна частина ультрас Динамо. 

Карпич – боєць муай тай. Срібний призер чемпіонату Європи та бронзовий призер чемпіонату Світу за версією Міжнародної федерації любительського муай тай.

 

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()