Головне

Шахтар запустив флешмоб "Де, Динамо, де?"

07.05.2019 15:22 Максим Буйдин 2451 0
Шахтар запустив флешмоб "Де, Динамо, де?"

Шахтар запустив флешмоб серед уболівальників на честь 10-річчя фрази Жадсона "Де Динамо, де?".

Рівно 10 років тому Шахтар обіграв Динамо і вийшов у фінал Кубка УЄФА. Під час святкування Жадсон сказав в камеру "Де Динамо, де?".

Сьогодні гірники розігрують 10 карток з автографом Жадсона. Для того, щоб виграти приз, потрібно повторити на відео фразу "Де Динамо, де?"

Переможці будуть визначені 10 травня.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? "Где "Динамо", где?" day! ⚒ К 10-летию победы "Шахтера" над "Динамо" в полуфинале Кубка УЕФА объявляем конкурс для болельщиков "горняков". ? Повторите на видео знаменитую фразу @magicjadson после матча, опубликуйте ролик на своей странице в Instagram до 10 мая, добавьте хештег #ГдеДинамоГде и выиграйте одну из 10 карточек с автографом футболиста, которые он подписал в Бразилии специально для вас. ⚠ Подведение итогов – 10 мая с помощью random.org. ----- ? "Де "Динамо", де?" day! ⚒ До 10-річчя перемоги "Шахтаря" над "Динамо" у півфіналі Кубка УЄФА оголошуємо конкурс для вболівальників "гірників". ? Повторіть на відео славнозвісну фразу Жадсона після матчу, опублікуйте ролик на своїй сторінці в Instagram до 10 травня, додайте хештег #ДеДинамоДе та виграйте одну з 10 карток з автографом футболіста, які він підписав у Бразилії спеціально для вас. ⚠ Підбиття підсумків – 10 травня за допомогою random.org.

Публикация от FC Shakhtar Donetsk (@fcshakhtar)

Нагадаємо, що 4 роки тому Мессі відзначився чудо-голом у воротах Баварії

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()