Головне

Найкращі голи зниклого форварда Кардіффа. ВІДЕО

23.01.2019 14:00 Валерій Ручка 4228 0
Найкращі голи зниклого форварда Кардіффа. ВІДЕО

Джерело - Чемпіон.

Літак, на якому летів нападник Кардіффа Еміліано Сала, пропав з радарів авіадиспетчерів.

Першим професійним клубом Сали став французький Бордо, академію якого він закінчив у 2012 році, але не зумівши пробитися в основний склад клубу, переважно граючи в оренді, у 2015 році він перейшов в Нант за 1 мільйон євро.

У Нанті аргентинець став нападником основного складу і кумиром публіки. У поточному сезоні Сала забив 12 м'ячів в 19 матчах Ліги 1, поступаючись тільки Пепе з Лілля, а також Неймара, Кавані та Мбаппе з ПСЖ. Взимку Нант отримав пропозиції від Кардіффа і погодився продати свого найкращого бомбардира. Кардіфф заплатив 17 мільйонів євро, що стало рекордною сумою трансферу для британського клубу.

Раніше повідомлялося, що борт запитував екстрену посадку на острові Гернсі (знаходиться в Ла-Манші), перебуваючи на висоті 1,5 тисячі метрів. На висоті 700 метрів зв'язок зник.

Нагадаємо, офіцер авіапошуку Нормандських островів Джон Фіджеральд вважає, що пасажири зниклого літака з новачком Кардіфф Сіті Еміліано Салой не вижили.

Також, експерти назвали помилку зниклого футболіста Кардіффа.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()