Головне

Вона буде популярною в Туреччині - уболівальники Різеспора оцінили дружину Морозюка. ФОТО

13.01.2019 20:20 Валерій Ручка 3033 0
Вона буде популярною в Туреччині - уболівальники Різеспора оцінили дружину Морозюка. ФОТО

Джерело - Чемпіон.

Микола Морозюк продовжить кар'єру в турецькому чемпіонаті. Динамо і Різеспор домовилися про оренду захисника до кінця сезону.

Вболівальники Різеспора в цілому позитивно поставилися до трансферу українського захисника, але ще більше радіють приїзду його дружини Ірини.

У коментарях до трансферу Морозюка користувачі відзначають, що Ірина Морозюк - дуже гаряча і пристрасна жінка, яка постійно балує своїх підписників еротичними фото.

"Вона буде найяскравішою дружиною серед усіх дружин гравців клубу. Упевнений, вона буде користуватися особливою увагою турецьких чоловіків", - пише один з користувачів.

"Дружина точно буде популярною в Туреччині. Не здивуюся, якщо Ірина відразу після приїзду стане головною визначною пам'яткою Різе", - пише другий.


Деякі вболівальники навіть впевнені, що поява Ірини Морозюк на трибунах може збільшити відвідуваність домашніх матчів команди.

"Упевнений, що якщо вона буде стабільно ходити на стадіон, то відвідуваність значно виросте. Хочу дізнатися, на якому секторі буде сидіти Ірина, щоб я міг сидіти поруч з нею", - відзначають користувачі.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()