Головне

Мені подобаються команди які смокчуть - зірка порнофільмів зізналася чому вболіває за Вест Гем

13.01.2019 16:30 Валерій Ручка 4349 0
Мені подобаються команди які смокчуть - зірка порнофільмів зізналася чому вболіває за Вест Гем

Джерело - Чемпіон.

У минулому зірка фільмів для дорослих, а нині телеведуча Міа Халіфа зараз перебуває в Лондоні, де працює над проектом, пов'язаним з англійською Прем'єр-лігою.

Днями Халіфа, вболівальниця Вест Гема, відповіла на питання клубного телебачення Арсенала і пояснила, чому 12 січня в матчі 22-го туру АПЛ між командами її симпатії були на боці молотобійців, менш статусного та успішного клубу, ніж Арсенал.

"Мені подобаються команди, які смокчуть. Мені подобаються команди-невдахи. Бувши американкою, відчувала б себе брехухою, якби почала глорити за сильну команду", - сказала Міа.

Хоча кінематограф також визначив вибір актриси.

"Я дивилася Хуліганів з Зеленої вулиці й саме завдяки цьому фільму, полюбила молотобійців".

Після матчу Міа потролила молодого півзахисника Арсенала Маттео Гендузі. В кінці першого тайму на французові досить часто фолили, так в одному з єдиноборств Маттео невдало приземлився на плече і йому було надано медичну допомогу, яка зайняла кілька хвилин.

"Ну ти й дівчисько, Гендузі! У цьому матчі ти розкладався частіше, ніж я у 2014-му".

Халіфа також є палкою прихильницею клубу НБА Вашингтон Візардз і клубу НХЛ Вашингтон Кепіталз. Нещодавно під час відвідування матчу команди шайба прилетіла Халіфі в груди. В результаті дівчині довелося замінити імплант.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()