Головне

Що потрібно Шахтарю щоб пробитися в плей-офф ЛЧ. ФОТО

12.12.2018 12:48 Максим Буйдин 4814 0
Що потрібно Шахтарю щоб пробитися в плей-офф ЛЧ. ФОТО

Джерело - Чемпіон.

Що потрібно для виходу підопічних португальського тренера Паулу Фонсеки в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, за яких розкладів гірники потраплять до Ліги Європи і який варіант розвитку подій призведе до дострокового вильоту чемпіонів України з єврокубків.

У середу, 12 грудня, донецький Шахтар зіграє з французьким Ліоном у поєдинку за путівку в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. У паралельному матчі групи F Манчестер Сіті прийме на своєму полі німецький Гоффенгайм.

АктуальноШахтар - Ліон: де дивитися онлайн матчу Ліги чемпіонів

Перед цими матчами ситуація в групі F така, що тільки Ман Сіті гарантував собі путівку в плей-офф, але не 1-е місце, а німці точно не зможуть зіграти в Лізі чемпіонів, але у них є шанс продовжити сезон в Лізі Європи.

Ситуація в групі зараз така:

Нас більше цікавлять розклади для Шахтаря. Вони дуже прості: перемога над Ліоном - і помаранчево-чорні виходять в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з 2-го місця.

Також нехитрий (але дуже вже він малоймовірний) варіант, при якому Шахтар займе 4-е місце, і вилетить з єврокубків. Для цього треба, щоб в обох матчах групи виграли команди гостей.

Ну, і нарешті, при якому розкладі Шахтар займе 3-е місце, і потрапить в 1/16 фіналу Ліги Європи:

а) у матчі Шахтар - Ліон буде зафіксована нічия. Навіть у разі сенсаційної перемоги Гоффенгайма в Манчестері український і німецький клуби матимуть по 6 очок, але гірники займуть місце вище через кращий результат особистих зустрічей з німцями - 2:2 в Харкові і 3:2 в Зінсгаймі.

б) Шахтар програє Ліону, але Гоффенгайм не виграє в Англії. У цьому випадку гірники також залишаться на 3-му місці.

Нагадаємо, що з анонсом київського поєдинку ви можете ознайомитися на нашому сайті.

Також Чемпіон проведе вже традиційну онлайн-трансляцію даного матчу.

 

 

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()