Головне

Динамо проти Чехії: статистика протистоянь

07.08.2018 11:43 Максим Буйдин 2677 0
Динамо проти Чехії: статистика протистоянь

Джерело - Чемпіон.

В рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське Динамо зіграє з празькою Славією.

Матчі пройдуть 7 і 14 серпня.

Відзначимо, що це буде перша офіційна очна зустріч команд в історії. До цього Динамо і Славія зустрічалися лише раз в товариському матчі, який відбувся в лютому 2016-го року в іспанській Марбельї. Тоді перемогу з рахунком 2:1 здобув чеський клуб. Примітно, що один з голів забив Яромир Змргал, який і сьогодні виступає у складі Славії. За киян, у свою чергу, тоді відзначився Мігель Велозу.

Що стосується історії протистояння Динамо з чеськими клубами, то кияни раніше грали проти чехів дванадцять разів. У всіх шести випадках динамівці виходили з двоматчевого протистояння переможцями. Кияни здобули перемоги в шести матчах, тричі поступилися і ще три рази зіграли внічию.

У попередній раз Динамо грало з чеським клубом 20 років тому - у кваліфікації Ліги чемпіонів після поразки і перемоги з однаковим рахунком 1:0 кияни обіграли Спарту в серії пенальті (3:1).

Славія вдруге в історії зустрінеться в єврокубках з українським клубом. У сезоні 2000-2001 чехи зустрічалися в кваліфікації ЛЧ з Шахтарем. Славія виграла перший матч на виїзді з рахунком 1:0, проте на своєму полі дозволила гірникам відіграти один м'яч, після чого поступилася в овертаймі - 0:2.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()