Головне

Полтавою будуть бігати вночі

02.08.2018 21:49 Валерій Ручка 1846 0
Полтавою будуть бігати вночі

Джерело - champion.com.ua.

Полтава неймовірно стрімко стає містом, у якому  людей, що бігають вже більше, ніж у містах-мільйонниках. А тому і бігових івентів у духовній столиці стає все більше.

Один із них організовує найбільший атлетичний клуб міста Running club Poltava, офіційним інформаційним спонсором якого є Чемпіон.

15 вересня о 20-й годині відбудеться старт на дві дистанції – 5 та 10 км, які треба подолати за ліміт часу — 45 хвилин та 1,5 години відповідно.

Полтавська ніч — забіг, який організовує Running club Poltava, відбудеться вже вдруге. Торік дійство зібрало близько 200 любителів спорту. Цьогоріч організатори розраховують на ще більшу кількість, адже до традиційного музичного супроводу ді-джеїв Полтави, налобних ліхтариків, розважальної програми та частування додається потужний бонус — медаль фінішера першим 400-м зареєстрованим.

Також новацією цьогорічної Полтавської ночі буде командна першість. Команди формуються від 7-ми учасників, кожен з яких отримує 20% знижку на реєстрацію. На фініші переможців та призерів чекає командна відзнака.

20% знижка передбачена і для учасників двох минулих забігів, організованих Running club Poltava – Ltava run racing та Прирічковий крос. До речі, переможці цих забігів отримали сертифікати на безкоштовну участь у нічному забігу 15 вересня.

Реєстрація за посиланням https://runstyle.net/events/poltavska-nich-2018/

У вартість реєстрації входить:

медаль фінішера для перших 400-т зареєстрованих учасників;

чіп для фіксації результату;

стартовий номер;

ліхтарик;

промо-продукція партнерів змагання;

результат в фінішному протоколі;

обслуговування в пункті харчування і гідратації;

талон на Pre-party Полтавська ніч;

нагороди для призерів;

 

Приєднуйся! Пробіжи Полтавою вночі!

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()