Головне

Як Усик зустрівся з уболівльниками. ФОТО

02.08.2018 14:28 Phillip Hess 2138 0
Як Усик зустрівся з уболівльниками. ФОТО

Учора, 1 серпня відбулася зустріч абсолютного чемпіона світу з боксу Олександра Усика з представниками ЗМІ та уболівальниками.

Цей захід відбувався в ТРЦ Гуллівер, о 16:00. 

Зустріч викликала величезний ажіотаж, як серед журналістів, так і серед уболівальників. У величезному ТРЦ яблуку ніде було впасти.

Хоча слід зазначити, що не все було на найвищому рівні з точки зору організації вечора.

Для представників пишучих ЗМІ не було обладнано жодних більш-менш прийнятних місць для більш якісного висвітлення такої маштабної події, якою безперечно є зустріч з легендою українського спорту.

Люди створювали величезний натовп, щоб задати питання чемпіону, а журналістам доводилося сидіти навколішки біля стенду Олександра.

Сам Усик провів чудову пресс-конференцію, відповів на велику кількість запитань і, на мою думку, перекрив усі мінуси повпов'язанні з огранізацією заходу.

Єдине, що огранізатори не врахували великої кількості людей і багатьом не вдалося отримати автограф, чи сфотографуватися з кумиром.

Загалом такі заходи треба влаштовувати частіше, щоб розкривати очі на деякі питання, а також, щоб люди могли вживу доторкнутися до свого кумира.

Нагадаємо, що Берінчик похизувався поясами Усика.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()