Головне

ЛеБрон в Лейкерс або для чого невдахам король

14.07.2018 10:58 Адміністратор Чемпіона 3684 0
 

Найзіковіший представник НБА, ЛеБрон Джеймс, офіційно перейшов в Лос-Анджелес Лейкерс, і це було шоком, як для тренера Клівленду, так і для шанувальників найсильнішої баскетбольної ліги світу. Але ж як це по-американському.

Джеймс був зіркою НБА ще задовго до того, як він прийшов у цю лігу, усі скаути світу спостерігали за неймовірно талановитим і шалено прогресуючим хлопчиною. Сьогодні в баскетбольному світі це гравець, що може зробити гру, а для невдах останніх років - це означає, як мінімум, вихід в плей-офф у наступному сезоні.

Король на те і король, щоб бути надпопулярним, а Америка не була б наддержавою, якби не суперздатність янкі робити гроші на всьому, що рухається. У Лос-Анджелесі вміють робити шоу. А це означає, що матчі "озерних" будуть закручені під зіркового гравця, як це було з Кобі. А так як Лейкерс, м'яко кажучи, не дуже успішно грали останні сезони, то для них це ой як потрібно.

Чи буде Михайлюк хорошим партером?

Українець Станіслав Михайлюк може стати партнером ЛеБрона, так як він був задрафтований Лейкерс у цьому сезоні. 

Літня ліга показує, що тренер на нього розраховує. Він молодий і показує досить хорошу гру. Але чи стане він зіркою на відміну від Медведенка, Потапенка, Печерова і Фесенка, які також дуже здорово починали за океаном. Про Олексія Леня, до речі, також чути стає все менше. НБА не для українців? Сподіваємося, що молодий вихованець Черкаських мавп закріпиться в складі Лейкерс і буде гідним партнером Джеймсу. Головне не робити помилок, як  Джей Ар Сміт в матчі фіналу, бо король інколи буває дуже гнівним.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()