Українська правда

Чемпіонат України (жінки). П'ята поспіль перемога "Козачки" на старті

Сергей Шемшученко — 20 листопада 2008, 13:37

У матчі п'ятого туру жіночої першості України між бердянською "Чайкою" та запорізькою "Козачкою" перемогу з рахунком 68:103 святкували гості.

Господарям майданчику вдалося виграти першу чверть, але провал у другій десятихвилинці деморалізував гравців "Чайки", і зменшити відставання від лідерів чемпіонату їм вже не вдалося.

Гравець Бердянську Ірина Расторгуєва набрала 16 очок у звітному матчі. Захисник "Козачки" Ірина Бірюк закинула 25 очок та зробила п'ять результативних передач.

Тренер "Чайки" Людмила Коновальська поділилася своїми враженнями від гри після її завершення.

"Ми спромоглися виграти першу чверть, але 4 гравці основного складу не можуть грати в такому темпі усі чотири чверті, тому коли починаються заміни, гра ламається. От ми і програли її у другій чверті.

Порівнювати "Козачку" і "Чайку" неможливо. В Запоріжжі грають гравці збірної, а у нас - молодь, з якою ще працювати і працювати. Звичайно, різниця в рахунку могла б бути і меншою, але в нас попереду гра з "Олімпом", тому дали більше часу саме молодим. До того ж, це тільки початок Чемпіонату, тому будемо працювати над помилками і додавати".

"Олімп-НАЕК" - "ТІМ-Скуф" 57:77

МБК "Чайка" - "Козачка-ЗАлК" 68:103

ukrbasket.net