Головне

Боксер - важковаговик вбив охоронця президента України

03.01.2019 22:25 5256 0
Боксер - важковаговик вбив охоронця президента України

Джерело - Без табу.

У ніч на четвер, 3 січня, на території елітного ЖК Французький квартал трапився конфлікт між двома чоловіками, який закінчилася бійкою та смертю. Одним з учасників сутички виявився співробітник ДСО й охоронець президента України, а інший - професійним боксером.

Про це повідомляє видання Без табу.

За даними поліції, вбивця вигулював собаку, коли 26-річний Василь Хмелюк паркувався біля свого будинку. Між ними почалася словесна перепалка.

Працівник Управління державної охорони, що займається безпекою перших осіб країни, вийшов з авто і продовжив діалог з сусідом-агресором. В якийсь момент чоловік з собакою вдарив свого опонента кулаком у голову, після чого потерпілий впав на землю. Зловмисник відразу зник у дворах, а на місце НС викликали швидку і поліцейських.

Медики намагалися реанімувати потерпілого, але безрезультатно. За словами лікарів, смерть настала не в результаті падіння, а через удар в голову.

За фактом НП порушено кримінальну справу за статтею вбивство, а правоохоронці з'ясували особу злочинця.

Ним виявився відомий боксер-важковаговик, що представляє Лігу професійного боксу України понад 10 років, Петро Очеретяний. Сортсмен дебютував на професійному рингу  2005 року. В цілому Очеретяний на професійному рингу провів десять боїв, з яких виграв дев'ять (шість - нокаутом). 

Коментарі ()