Головне

Збірна Англії творить історію та повертає колишню міць: як три леви здолали шведів та вийшли у півфінал ЧС. ВІДЕО

07.07.2018 23:04 2042 0
Збірна Англії творить історію та повертає колишню міць: як три леви здолали шведів та вийшли у півфінал ЧС. ВІДЕО

7 липня у Самарі збірна Англії здолала Швецію 2:0 та вийшла у півфінал чемпіонату світу-2018.

Голи на свій рахунок записали Деле Аллі та Тобі Магвайр. 

За вихід у фінал англійці посперечаються із переможцем пари Росія - Хорватія

Англійці розпочали матч дуже активно, а шведи навпаки так і не почали грати до перерви. Цілком логічним виглядав гол у ворота жовто-синіх. І взяття шведських воріт стало цілком британським: Ешлі Янг навісив з кутового, а Магвайр вразив ціль головою. До речі англійці забили вже 8 гол на турнірі зі стандартного положення! 

Підопічні Гарета Саутгейта могли забити: Рахім Стерлінг вибіг на побачення з Робіном Ольсеном, проте відверто момент запоров. Напевно тому, що 7 липня англійці забивали лише головою. До другого голу шведи могли зрівняти рахунок - і теж головою. Берг переграв Янга та пробив, але Джордан Пікфорд був на висоті, витягнувши м'яч з кутка. 

Отже, Англія вийшла у півфінал. Востаннє родоначальники грали там ще у 1990 році. Тоді, правда, на відміну від сьогодення, англійці мали більш зірковий склад, але буквально вповзали у топ-4, вигравши у чвертьфіналі у сенсаційного Камеруна в серії післяматчевих пенальті. Далі трьом левам не повезло - їх зупинили майбутні чемпіони німці, які вибороли путівку у фінал теж завдяки перемозі у футбольній лотереї. 

Чи пощастить англійцям на цей раз? Чи зможуть вони наблизитися до успіху ЧС-1966, єдиного Мундіалю, на вершині якого опинилася команда з Великої Британії? Дізнаємося вже скоро... 

Чемпіонат світу

1/4 фіналу

7 липня

Швеція – Англія 0:2

Голи: 0:1 – 30 Магвайр, 0:2 - 59 Аллі

Коментарі ()