Головне

Головний тренер збірної Франції: Хтось міг повірити, що ми вийдемо у фінал чемпіонату світу? Ні!

11.07.2018 08:30 2089 0
Дідьє Дешам

Збірній Франції, яка перемогла в півфіналі ЧС-2018 збірну Бельгії, необхідно відновитися та відпочити перед фналом Мундіаля, щоб не повторити антидосягнення чемпіонату Європи-2016, де півні поступилися португальцям.

Про це розповів головний тренер французів Дідьє Дешам.  

"Вже бачив фотографії того, що відбувається у Франції, але не варто забігати вперед. Найголовніший матч у нас буде в неділю. Два роки тому на Євро нам було дуже боляче. Тоді ми хотіли зробити людей щасливими, але не вийшло. Сподіваюся, що у фіналі ми доставимо нашим уболівальникам більше задоволення, ніж минулого разу", - сказав фахівець.

"Ми провели 49 днів разом. Хтось міг повірити, що ми вийдемо у фінал чемпіонату світу? Ні! Але зараз у нас є час відпочити, відновитися, зустрітися з сім'ями, які приїхали нас підтримати. Завтра подивимося матч, в якому визначиться наш суперник. І будемо готуватися. Треба все зробити правильно, а не так, як два роки тому", - продовжив француз.

"Розповідаю я про перемогу Франції на ЧС-1998 нинішній команді? Ніколи не приводжу таких порівнянь. Зараз інший час, як я можу з ними розмовляти про гравців 20-річної, 10-річної давності? Я тут для того, щоб вони написали свою історію. Я не дивлюся в минуле - так ти не пройдеш далеко вперед", - наводить слова Дешама Championat.

Нагадаємо, що Франція стала першим фіналістом ЧС-2018.

Раніше французи перемогли Уругвай.

Коментарі ()