Головне

Скандальний російський коментатор Уткін: Ставлення Віди до Росії невіддільне від того, як ставляться його друзі по Динамо

09.07.2018 09:10 7363 0
Васілій Уткін

Скандальний російський коментатор Васілій Уткін вважає, що гаслом "Слава Україні" Віда нічого принизливого для Росії не сказав.

Про це повідомив сам журналіст.

"Думаю, якщо ви коли-небудь вигравали принциповий матч, вам ще й хотілося запанувати над суперником і сказати: "Ось так вам і треба". Це приблизно таке ж явище", - говорить Уткін.

"Віда довгий час грав за київське Динамо, і його ставлення до Росії і російської збірної невіддільне від того, як до нас ставляться його друзі, в тому числі і по цій українській команді. Зрештою, нічого принизливого про Росію Віда не сказав, а його відношення – це його ставлення", - зазначив коментатор.

"Моє ставлення до Хорватії не буде грунтуватися на тому, що сказав Домагой Віда. Зрештою, йому вже одного разу дуже не пощастило в житті. Ви коли-небудь чули про людину на ім'я Домагой? Знаєте, що це за ім'я? Це ім'я хорватського князя, який правив Хорватією в 876 році. Уявляєте собі, яка у людини травма з самого дитинства? Якби вас назвав Гостомислом, ви б любили навколишній вас світ, ви б не хотіли помститися батькам і всьому світу? Домагою Віді представився такий шанс, і Господь йому суддя", – наводить слова Уткіна football24.

Нагадаємо, що вболівальники Динамо вивісили банер на підтримку Віди.

Раніше повідомлялося, що Віда уникнув покарання від ФІФА за вигук "Слава Україні!".

Коментарі ()