Головне

Уругвай - Португалія: анонс матчу 1/8 фіналу ЧС-2018

29.06.2018 18:30 2968 0
Уругвай - Португалія: анонс матчу 1/8 фіналу ЧС-2018

Уругвай - Португалія

Плей-офф, 1/8 фіналу

30 червня, 21:00

Стадіон Фішт, Сочі

Головний арбітр: Сесар Рамос Паласуелос (Мексика) 
Ассистенти: Марвін Торрентера (Мексика), Мігель Анхель Ернандес Паредес (Мексика) 

30 червня на чемпіонаті світу-2018 розпочинаються матчі 1/8 фіналу

Так, у перший ігровий день путівку у чвертьфінал розіграють збірні Уругваю та Португалії. 

Португальці зайняли друге місце у групі В, тоді як уругвайці виграли квартет А, перемігши Росію у заключному поєдинку групового турніру. 

Взагалі, протистояння уругвайців, які завжди добре виступають на Мундіалях, та чинних чемпіонів Європи із найкращим гравцем сучасності Криштіану Роналду обіцяє бути одним із найцікавіших на чемпіонаті. 

Безперечно вболівальникам буде цікаво спостерігати і за діями захисту і за атакувальними гравцями, яких вистачає в обох командах - це і Роналду та Андре Сільва у португальців, і Луїс Суарес з Едісоном Кавані у селесте. 

Травмовані: - 

Дискваліфіковані: - 

Орієнтовні склади

Уругвай: Муслера, Касерес, Хіменес, Годін, Лаксальт, Нандес, Весіно, Торрейро, Бентанкур, Суарес, Кавані. 

Португалія: Руй Патрісіу, Седрік, Пепе, Фонте, Геррейро, Карвалью, Адріен Сільва, Жоау Маріу, Куарежма, Роналду, Андре Сільва. 

Слова

Оскар Табарес (тренер Уругваю): "Психологічна підготовка і колективні зусилля - ось що ми хочемо продемонструвати на полі. Збірна Португалії - чемпіон Європи, але ми фокусуємося тільки на іграх, ми дуже добре підготувалися до цього матчу. Звичайно ж, суперник високоякісний, просто не буде, але немає часу думати про різні сценарії, за якими міг би протікати цей матч. Не дивлячись на якісь деталі, ми всі повинні стримувати свої емоції і показувати найкращий на поле".

Фернанду Сантуш (тренер Португалії): "Ми повинні бути ментально готовими до поєдинку, незважаючи на суперника. Звісно у збірної Уругваю - багато гравців високого рівня, проте і у нас є зброя, щоб перемогти цю команду". 

Цікаві факти

Збірна Уругваю лише одного разу грала із європейською збірною у першому раунді плей-офф. Це було у 1990 році - тоді уругвайці програли Італії 0:2

Криштіану Роналду ніколи не забивав за Португалію на стадії плей-офф ЧС

Уругвайці забивають на ЧС-2018 лише зі стандартних положень - тричі селесте відзначилися після розіграшу кутового, по одному - з прямого та непрямого удару зі штрафного

Нагадаємо, раніше Роналду зробив відверту заяву про виступи команди на ЧС-2018.

Коментарі ()