Головне

Віслюча впертість Льова або, як німці вперше в історії не вийшли в плей-офф ЧС. ВІДЕО

27.06.2018 20:18 7340 0
Віслюча впертість Льова або, як німці вперше в історії не вийшли в плей-офф ЧС. ВІДЕО

Збірна Німеччини безславно залишає ЧС-2018, посівши останнє місце в групі F.

Йоахім Льов, як і в двох попередніх матчах цього чемпіонату проти Мексики та Швеції продовжував гнути свою лінію, лінію, яка не піддається елементарній логіці. Відверто кажучи, німці протягом усього групового етапу виглядали приреченими в плані розуміння, як і за рахунок чого досягати результату. Навіть більше, суто за якостем гри бундесмашина не додавала, що було б логічно, а навпаки збавляла.

У звітному поєдинку Льов продовжив робити дивні експеременти зі складом, які так і не принесли нічого путнього. Немотивовані корейці нічого не дозволили зробити одному з головних фаворитів Мундіалю. І незважаючи на те, що німці більше контролювали м'яч і володіли ініціативою, корейці виглядали гострішими біля воріт суперника. Перший тайм взагалі нічим особливим не запам'ятався. Корейці на 25-й хвилині Хин Мін Сон мав чудову нагоду відкрити рахунок, але пробив повз ворота. Німці ж створили свій момент лише на 41-й хвилині гри: Матс Хуммельс вискакував на побачення з воротарем, але переграти кіпера корейців не зміг.

Другий тайм німці розпочали досить активно. На 48-хвилині Леон Горецька пробивав головою, але чудово зіграв Чо. А буквально за три хвилини Тімо Вернер пробив з середньої дистанції повз ліву стійку воріт збірної Кореї. Після активного початку тайму у виконанні бундесманшафт корейцям вдалося заспокоїти гру та вибігати в контрвипади. На 66-й хвилині Сон Мін Мун наносив удар з меж карного майданчика, але захисники збірної німеччини встигли заблокувати м'яч.

На 87-й хвилині футболісти збірної Німеччини мали найкращий момент у грі: Хуммельс відгукнувся на філігранний навіс Озіла, але удар в центрбека не вийшов і м'яч черкнувши плече Матса, зрадницьки полетів повз рамку воріт корейців.

А на 93-й хвилині забили корейці. Кім підкараулив відскок і з кількох метрів розстріляв Нойера. Щоправда арбітри гри змушені були звертатися до системи VAR, яка й показала, що корейці відзначилися за правилами.

Ще за 3 хвилини, Нойер, який побіг допомагати нападникам, обрізався і Сон встановив підсумковий рахунок.

Тож ганебна поразка збірної Німеччини 0:2 і німці вперше в своїй історії не змогли потрапити в плей-офф ЧС.

У іншому матчі групи F Мексика - Швеція, скандинави розгромили суперника.

Чемпіонат світу

Груповий етап

3 тур

Група F

26 червня

Південна Корея - Німеччина 2:0 (0:0, 2:0)

Голи: 1:0 – 90 Кім Ен Гвон, 2:0 – 90 Сон Хин Мін

Південна Корея – Чжо Хен Ю, Лі Ен, Юн Ен Сон, Кім Ен Гвон, Хон Чхоль, Лі Чже Сон, Чжан Хен Су, Чжон Ю Ен, Мун Сон Мін (Чжу Се Чжон, 69), Сон Хин Мін, Ку Чжа Чхоль (Хван Хи Чхан, 56; Ко Е Хан, 79).

Німеччина – Нойер, Кімміх, Зюле, Хуммельс, Гектор (Брандт, 78), Хедіра (Гомес, 58), Кроос, Горетцка (Мюллер, 63), Озіл, Ройс, Вернер.

Попередження: Чжон Ю Ен (9), Лі Чже Сон (23), Мун Сон Мін (48), Сон Хин Мін (65).

Коментарі ()