Головне

Аргентина зі скрипом пролізла в 1/8 фіналу. ВІДЕО

26.06.2018 23:38 3821 0
Аргентина зі скрипом пролізла в 1/8 фіналу. ВІДЕО

Збірна Аргентини у драматичній грі 3-го туру групи D ЧС-2018 вирвала перемогу в збірної Нігерії та завдяки перемозі хорватів над ісландцями вийшла в 1/8 фіналу.

Гра альбіселесте на цьому Мундіалі більше нагадує метушню. І незважаючи на гучні заяви коуча аргентинців Хорхе Сампаолі напередодні гри, в діях його підопічних абсолютно нічого не змінилося після поразки від Хорватії. Очевидно, що Сампаолі абсолютно не керує командою, а самі гравці не зовсім розуміють у який футбол потрібно грати, збиваючись на індивідуальні дії, не дуже високого гатунку.

Мессі та Ко вийшли на звітний поєдинок максимально мотивованими. Аргентинців влаштовувала лише нічия та сподівання на хорватів.

Уже на 14-й хвилині, Мессі після чудового пасу Банеги вискочив на побачення з кіпером і невідпорно пробив у дальну дев'ятку. Власне кажучи, після голу, запал аргентинців кудись подівся. Хоча слід зазначити, що на 28-й хвилині Ігуаїн міг подвоїти рахунок, але не зміг переграти кіпера нігерійців. А за кілька хвилин Мессі перевірив на міцність каркас воріт після удару зі штрафного.

А на початку другого тайму нігерійці зрівняли рахунок: Маскерано порушив правила у власному карному майданчику і Віктор Мозес легко реалізував удар з точки. Аргентині потрібно було забивати, але нігеріці дуже спокійно та впевнено захищалися, проводячи швидкі контратаки.

77-а хвилина матчу ледь не стала роковою для всієї Аргентини. Маркос Рохо зіграв рукою біля власних воріт і Чакир змушений був звернутися до системи VAR. Переглянувши відео, турецький арбітр вирішив, що пенальті не було.

Коли вже здавалося, що Нігерія перерве неприємну серію і іграх проти Аргентини на чемпіонатах світу, Меркадо виконав зручний навіс і Роха одним дотиком з льоту приніс перемогу нащадкам Марадони.

Тож збірна Аргентини з величезним скрипом продерлася в плей-офф, але чесно кажучи, важко сказати за рахунок чого і кого підопічні Сампаолі зможуть додати у грі. Суперником же латиноамериканської збірної в 1/8 фіналу стане збірна Франції, яка трохи раніше розписала бліду нічию з данцями.

У іншому матчі групи D Хорвати виграли свій третій поєдинок у групі та вийшли з 1-го місця в плей-офф, де їхнім суперником буде збірна Данії.

Чемпіонат світу

Груповий етап

3 тур

Група D

26 червня

Нігерія – Аргентина 1:2 (0:1, 1:1)

Голи: 0:1 – 14 Мессі, 1:1 – 51, пенальті Мозес, 1:2 – 86 Рохо 

Нігерія – Узохо, Балогун, Трост-Еконг, Омеруо (Івобі, 90), Мозес, Ндіді, Обі Мікел, Етебо, Ідову, Іхеаначо (Ігало, 46), Муса (Нванкво, 90).

Аргентина – Армані, Меркадо, Отаменді, Рохо, Тальяфіко (Агуеро, 80), Перес (Павон, 61), Маскерано, Банега, Ді Марія (Меса, 72), Мессі, Ігуаїн.

Попередження: Балогун (32), Маскерано (49), Банега (64), Обі Мікел (90), Мессі (90).

Коментарі ()