Головне

Іспанія - Марокко: фаворит ледь врятувався від поразки. ВІДЕО

25.06.2018 23:43 3117 0

 

Збірна Іспанії на останніх секундах врятувалася у грі 3-го туру групи В ЧС-2018 проти команди Марокко.

Іспанці звично для себе мали тотальний контроль м'яча протягом усього матчу, але гольові моменти підопічним Фернандо Йерро даються з величезними трудднощами.

Звітна гра продемонструвала, що мароканці не заслуговували покинути турнір вже після групового етапу. Підопічні Ерве Ренара вчергове продемонстрували дуже якісну та симпатичну гру.

Рахунок у матчі було відкрито вже на 14-й хвилині. Головні зірки червоної фурії Андрес Іньєста та Серхіо Рамос помилилися в центрі поля і Халід Бутаїб реалізував вихід віч-на-віч. Несподіваний початок. Але вже за 5 хвилин Іско з передачі того ж таки Іньєсти зрівняв рахунок.

Іспанці й надалі контролювали хід гри, але створити, щось більш-менш небезпечне в першому таймі підопічним Йерро не вдалося.

Другий тайм нічим особливим не відрізнявся від першого. Іспанці продовжували контрорль м'яча, а мароканці намагалися відповідати гострими контрвипадами. Один з них ледве не призвів до голу. Нордіт Амрабат потужно пробив по воротах Де Хеа, але на допомогу кіперу прийла поперечина воріт. А вже на 62-й хвилині захисники збірної Марокко винесли м'яч з порожніх воріт після удару Іско.

Але забили знову мароканці. Юссеф Ен-Несірі виграв повітря в захисників іспанців після подачі кутового і вивів номінальних гостей знову вперед. У останні хвилини іспанці притиснули футболістів Марокко до власного карного майданчика, намагалися бодай зрівняти рахунок, але марне. І коли вже здавалося, що на Чс прогремить чи не найбільша сенсація, Яго Аспас все таки приносить Іспанії нічию, а з нею й перше місце в групі. Сталося це в додані арбітром хвилини. Зазначимо, що головний арбітр гри Равшан Ірматов змушений був звернутися до відеоповтору, щоб розібратися в епізоді з другим голом іспанців.

Тож 2:2, і в 1/8 фіналу на іспанців чекають господарі Мундіалю збірна Росії.

У іншому матчі групи В Португалія не змогла обіграти вкрай непоступливу команду Ірану.

Нагадаємо, що раніше в групі А збірна Уругваю розгромила збірну Росії, а Саудівська Аравія перемогла Єгипет.

Чемпіонат світу

Груповий етап

3 тур

Група В

25 червня

Іспанія - Марокко 2:2 (1:1, 1:1)

Голи: 0:1 - 14 Бутаїб, 1:1 - 19 Іско, 1:2 - 81 Ен-Несері, 2:2 - 90 Аспас

Испанія – Де Хеа, Карвахаль, Піке, Рамос, Альба, Алькантара (Асенсіо, 74), Бускетс, Іньєста, Сільва (Родриго, 84), Дієго Коста (Аспас, 74), Іско.

Марокко – Мохамеді, Дірар, да Кошта, Саїсс, Хакімі, Ель-Ахмаді, Амрабат, Буссуфа, Бельханда (Фажр, 63), Зієш (Бухаддуз, 85), Бутаїб (Ен-Несірі, 71).

Попередження: Ель-Ахмаді (21), Амрабат (29), Буссуфа (31), да Кошта (31), Мохамеді (89), Хакімі (90).

Коментарі ()