Головне

Сампаолі: Ви побачите найкращу збірну Аргентини, бо ми хочемо вийти у фінал

25.06.2018 22:38 2213 0
Хорхе Сампаолі

Збірна Аргентини прагне наладгодити свою гру і дістатися фіналу чемпіонату світу.

Про це заявив головний тренер команди Хорхе Сампаолі.

"Завтра матч буде життєво важливий для нас, тому що обидві збірні можуть вийти далі, і вони постараються зробити все можливе. Це означає, що він буде дуже привабливий. Після поразки, яка було дуже болючою, пройшло кілька днів. Тепер у нас все стоїть на кону, очікування наростає.

Ми відпрацьовували специфіку, у мене все в голові, але поки не буду давати стартовий склад. Ми відпрацьовуємо деякі деталі, і у мене є повна впевненість, що збірна Аргентини почне по-іншому ставитися до цього чемпіонату світу і зробить усе, щоб вийти в 1/8 фіналу турніру.

Я взяв на себе відповідальність за поразку (від Хорватії), і на наступний день уже думав, що ми повинні обов'язково перемогти в наступній грі, тому фокусуюсь тільки на нашому матчі з Нігерією.

Я переконаний, що завтра ви побачите найкращу збірну Аргентини.

Я говорю багато з гравцями, хочу в них впровадити свої проекти. Але це приватні зустрічі, я ніколи не зроблю це надбанням громадськості.

Що стосується Мессі, минулий матч був для нього дуже складний, структура йому не підходила, він не отримував м'яч, і це була помилка, адже у нас не було можливості домінувати.

Ми не хочемо, щоб це повторилося завтра, врахуємо помилки, тому, думаю, він буде торкатися м'яча частіше.

Ми будемо грати з серцем, і саме це я хочу передати своїм гравцям. Переконаний, що завтра буде початок нашої історії.

Це я і хочу донести до футболістів. Нам потрібна впевненість, щоб просуватися далі. Ми хочемо виграти п'ять матчів і вийти в фінал", – цитує Сампаолі ТАСС.

Нагадаємо, що вболівальники Аргентини обплювали тренера збірної під час матчу з хорватами.

Раніше повідомлялося, що Мессі й Маскерано самі визначать склад Аргентини на матч з Нігерією.

Коментарі ()