Головне

Уругвай - Росія: Суарес та Ко опустили господарів Мундіалю на землю. ВІДЕО

25.06.2018 20:23 4787 0
Луїс Суарес відкрив рахунок у грі Уругвай - Росія

Гра 3-го туру ЧС-2018 Уругвай - Росія особливого турнірного значення не мала. Команди вже після 2-го туру запезпечили собі вихід у 1/8 фіналу. Але були нюанси. Як відомо, команди групи А потрапляють в 1/8 на учасників квартету В, в якому грають Португалія та Іспанія. Хоча обирати собі суперника команди не могли через те, що матчі в групі В відбудуться пізніше.

Головний тренер росіян Станіслав Чєрчєсов залищив у запасі лідера збірної Алєксандра Головіна, хоча навряд чи футболіст ЦСКА допоміг би своїй команді - занадто великою була перевага підопічних Табареса.

Головною чеснотою росіян на домашньому Мундіалі спеціалісти називають емоційність у грі, але для гри проти топ-збірної цього замало.

Уже на 10-й хвилині лідер Уругваю Луїс Суарес відкрив рахунок шикарним ударом зі штрафного.  Відкривши рахунок, уругвайці й надалі провжили грати розкуто, що називається, на куражі. І вже за 13 хвилин  подвоїли рахунок: це Дєніс Чєришев зрізав м'яч у власні ворота - 2:0.

А після того, як росіяни залишилися уменшості через другу жовту картку Смолнікова, інтрига в грі розсіялась, як туман у сонячний день.

Другий тайм абсолютно нічого не змінив. Звісно росіяни намагалися змінити хід поєдинку, навіть мали кілька напівмоментів, але все це більше нагадувало агонію перед власними вболівальниками. Уругвай же здебільшого валяв дурня, отримуючи задоволення від гри. Суарес і Ко з легкістю транжирили моменти, прекрасно розуміючи, що саме вони посядуть перше місце в групі.

Матч добігав свого логічного завершення, коли нагадав про себе інший зірковий форвард уругвайців Едінсон Кавані. Нападник ПСЖ виявився першим на добиванні після штрафного удару та встановив підсумковий рахунок.

Тож 3:0 і Уругвай та Росія чекають на свої суперників у 1/8 фіналу.

У іншому матчі групи А Саудівська Аравія переграла Єгипет.

Чемпіонат світу

Груповий етап

3 тур

Група A

25 червня

Уругвай - Росія 3:0 (2:0, 3:0)

Голи: 1:0 – 10 Суарес, 2:0 – 23 автогол, Чєришев, 3:0 - 90 Кавані

Уругвай – Муслера, Касерес, Коатес, Годін, Лаксальт, Торрейра, Нандес (Родрігес, 73), Весіно, Бентанкур (де Арраскаета, 63), Кавані (Максі Гомес, 90), Суарес.

Росія – Акінфєєв, Смольніков, Кутєпов, Ігнашевіч, Кудряшов, Зобнін, Газінскій (Кузяєв, 46), Самєдов, Міранчук (Смолов, 60), Чєришев (Фернандес, 38), Дзюба.

Попередження: Газінскій (9), Смольніков (28), Бентанкур (59).

Вилучення: Смольніков (36).

Коментарі ()