Головне

Гармаш: Мені дуже шкода, що не зможу допомогти хлопцям

03.06.2017 18:17 1149 0

Півзахисник Динамо та збірної України Денис Гармаш дуже засмучений тим, що не зможе допомогти збірній у товариському матчі проти Мальти та матчу відбору до ЧС-2018 проти Фінляндії.

Про це сам гравець заявив у коментарі прес-службі ФФУ, де прокоментував неможливість продовження підготовки до відбірного матчу чемпіонату світу.

"У матчі чемпіонату України проти Шахтаря моє ліве коліно отримало перенавантаження, яке спричинило скупчення рідини. Як наслідок, виникають сильні больові відчуття, які не дають працювати "на максимумі", - зазначив він.

"Я приїхав до табору збірної з великим бажанням повернутися до основного складу і надією, що біль минеться. Але, спробувавши попрацювати у вчорашньому відкритому тренуванні і на сьогоднішньому ранковому занятті, зрозумів, що проблема не зникає", - додав Гармаш.

Гармаш зазначив, що після зробленого МРТ та обговорення ситуації з коліном із лікарем національної команди Андрієм Шморгуном та головним тренером Андрієм Шевченком, дійшли розуміння, що до матчу проти Фінляндії відновитися не встигне.

"У матчі за збірну треба бути готовим на всі "сто", а лікарі кажуть, що у цій грі я цього продемонструвати не зможу і лікуватися треба довше. Мені дуже прикро, що не зможу допомогти хлопцям, але нічого не зробиш", - сказав Денис.

"Буду вболівати за хлопців і усім серцем бажати нам успіху, тому що гра дуже важлива і фіни - непростий суперник. Але вірю, що успіх буде на нашому боці!", - впевнений Гармаш.

Товариський матч проти Мальти збірна України проведе 6 червня, а 11-го зіграє проти Фінляндії.

Світлина ФФУ

Коментарі ()