Головне

Шевченко: Результат негативний, але ще нічого не втрачено

25.03.2017 01:08 2334 0

У Загребі відбулася післяматчева прес-конференція головного тренера збірної України Андрія Шевченка після поразки від команди Хорватії.

Про це повідомляє УНІАН.

"Гра склалася з епізодів. Коли у Хорватії в певній фазі гри була перевага, вони її реалізували. Нам те ж саме зробити не вдалося. Результат, звичайно, негативний, але ще нічого не втрачено. У хорватів є серйозна перевага, але ми продовжуємо боротися", - почав Шевченко.

Говорячи про своїх підопічних, Шевченко зазначив наступне:

"У нас будь-який гравець повинен завойовувати місце в складі. Немає неприкасаемых. Гравці приїжджають на збір, ми їх дивимося, а потім робимо висновки. Сьогодні були гравці, які добре проявили себе, були ті, хто не зміг повністю реалізувати себе", - зазначив він.

"Але це не означає, що вони не отримають місця у команді у майбутньому. Так само, як і те, що зіграли сьогодні добре, гарантували собі місце в команді в наступних матчах. Гра сьогодні у нас місцями виходила, місцями - ні. У хорватів є два супергравця - Модрич і Ракітич", - сказав фахівець.

Шевченко зазначив, що саме Модрич організував гольовий момент.

"До речі, Модрич організував гольовий момент. Ми зводили нашу гру не тільки на пресинг, ми повинні були контратакувати. На жаль, кілька помилок перчеркнули всі зусилля. Україна і Хорватія - дві абсолютно різні команди, за стилем, за діями на полі. Ми вивчили суперника, ми прекрасно розуміли, що нас чекає", - додав тренер збірної України.

"Ми за стилем грали у свій футбол, моментами це виходило. Я бачив те, що хотів бачити від своєї команди. Перша поразка у тренерській кар'єрі? Вигравати завжди неможливо. Поразки приходять і йдуть. Що стосується сьогоднішнього матчу, то можна програвати по-різному. Сьогодні ми програли за гідної гри", - впевнений тренер.

"Будемо грати далі. Заміна на Бєсєдіна? Я відчував, що ми маємо перевагу. Хотілося її розвинути. Я вважаю, що ми абсолютно правильно зробили, намагаючись підсилити атаку", - підсумував тренер.

Нагадаємо, матч Хорватія - України завершився перемогою господарів поля з рахунком 1:0.

Коментарі ()