Головне

Шевченко: Були помилки у всіх, не можу сказати, що хтось випав

25.03.2017 00:04 1595 0

Збірна України гідно провела матч проти команди Хорватії.

Про це в ефірі телеканалу Футбол заявив головний тренер збірної України Андрій Шевченко, який прокоментував поразку від Хорватії 0:1 у матчі відбору до ЧС-2018.

"Хід гри вирішили моменти, Хорватія свої реалізувала, а ми, на жаль, ні. Перші 15-20 хвилини була була деяка розгубленість, адже хорвати нас добре вивчили. Все, що ми намагалися зробити, вони швидко "тушили", - зазначив Шевченко.

"У другому таймі хлопці проявили характер і зіграли правильно, тому за структурою гри у мене претензій не було. Якби ми реалізували свої моменти, рахунок міг бути 1:1. Я задоволений гравцями, хлопці вичавлюють з себе максимум. Ви знаєте з якими проблемами ми сюди приїхали. Практика відіграє велику роль. Коноплянка? він додав. Щодо молодих гравців,  то ми даємо грати молоді. Саме через матчі такого рівня молоді гравці можуть стати лідерами збірної", - додав тренер.

Шевченко також пояснив, чому залишив у запасі Ярослава Ракицького.

"Відсутність Ракицького? Мій вибір припав на солідність в обороні. Вона була важлива сьогодні для нас, адже Хорватія грала в 2 нападника, ми це знали. Я детально вивчав гру суперника", - зазначив фахівець.

"Були помилки у всіх, не можу сказати, що хтось випав. Ми грали з хорошою командою. Десь не вистачило концентрації. У моменті з пропущеним голом ми втратили позицію. Втім, вважаю, що ми гідно зіграли проти хорошої команди", - підкреслив Шевченко.

Коментарі ()