Головне

У Загребі перед матчем Хорватія - Україна створять фан-зони для українських уболівальників

10.03.2017 08:34 1250 0

У столиці Хорватії представники ФФУ провели ряд зустрічей, в ході яких обговорили співпрацю з місцевими органами влади до, під час і після поєдинку проти Хорватії.

На нараді зі своїми хорватськими колегами українці підняли питання взаємодії в день матчу, а також питання безпеки українських уболівальників, пише ФФУ.

Досягнуто домовленості, що в Загребі будуть організовані фан-зони для вболівальників "синьо-жовтих", які почнуть свою роботу за п'ять годин до початку матчу Хорватія - Україна.

Зустріч, яка пройшла в посольстві України в Хорватії з Послом нашої держави в цій країні Олександром Левченко, стосувалася актуальних питань перебування українських уболівальників в Хорватії. Зокрема, супроводу організованих колон українських уболівальників територією країни і взаємодія з місцевими органами влади і правопорядку.

У п'ятницю, 10 березня, в офісі Хорватського футбольного союзу відбудеться робоча зустріч делегації ФФУ і посольства України в Хорватії з представниками місцевої футбольної асоціації і хорватської поліції. Нарада також буде присвячено організаційним питанням майбутнього матчу.

Нагадаємо, що матч кваліфікаційного раунду чемпіонату світу-2018 Хорватія - Україна відбудеться 24 березня в Загребі.

Раніше повідомлялося, що українські та хорватські ультрас домовилися про ненапад на матчі збірних.

Коментарі ()