Головне

Ярмоленко: Не треба думати, що з Фінляндією буде легкий матч

08.11.2016 20:32 819 0

У матчі відбору до ЧС-2018 проти Фінляндії збірна України постарається показати хороший футбол і взяти три очки.

Про це перед тренуванням збірної заявив півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко.

"З хорошим настроєм прибув до збірної. Зі здоров'ям все добре, тому буду далі набирати форму. Ми збірну Фінляндії ще не вивчали. Розбирали тільки свою гру з Косово, але час ще є. Заряд тільки на перемогу. Іншого вибору у нас просто немає", - заявив він.

"Тим більше ми граємо вдома, граємо для своїх уболівальників. Тому постараємося показати хороший футбол і взяти три очки", - зазначив Ярмоленко.

За його словами, робота над помилками в минулих матчах вже проведена.

"Робота над помилками в минулих матчах вже проведена. Повинні були "вичавити" більше в матчі з Туреччиною .Тренерський штаб вказав на ті проблеми, які були. Я думаю, що всі хлопці почули слова тренерського штабу", - додав Андрій.

"Не треба думати, що з Фінляндією буде легкий матч. Я думаю підтвердженням тому був матч з Косово - гра нам легко не далася, хоча виграли ми 3:0. За рахунку 1:0 у них було кілька гострих моментів. Ось цих помилок треба уникнути", - сказав півзахисник.

На завершення Ярмоленко ще раз зазначив, що збірна України спробує порадувати  вболівальників грою і результатом.

"Тому налаштовуємося на серйозну игру. Сподіваюся, що прийде повний стадіон, а ми у свою чергу спробуємо порадувати вболівальників грою і результатом", - підкреслив Ярмоленко.

Нагадаємо, 12 листопада збірна України в Одесі зіграє проти Фінляндії  в матчі відбору до ЧС-2018, а 15 листопада в Харкові відбудеться товариський матч проти Сербії.

Коментарі ()