Головне

Шевченко: Ця перемога важлива з точки зору турнірної таблиці

09.10.2016 21:10 2140 0

Перемога у матчі відбору ЧС-2018 проти Косова важлива для збірної України з точки зору турнірної таблиці.

Про це в ефірі телеканалу "Футбол 1" заявив головний тренер "синьо-жовтих" Андрій Шевченко.

"Ця перемога важлива з точки зору турнірної таблиці. Дуже важливо було сьогодні виграти та наблизитися до тієї групи команд, яка зверху. Я вдячний гравцям за віддачу. Їм було важко, адже віддали багато сил у матчі з Туреччиною", - сказав він.

"Ми вирішили не експериментувати, бо той склад, який грав, має взаємодію та зв'язки. Плюс-мінус два гравця. Тому ми могли знати, чого очікувати. Я чекаю від колективу, що кожен переживатиме один за одного", - додав наставник.

За словами Шевченка, українці намагалися контролювати м'яч, але Косово - непроста команда.

"Вони потріпають нерви багатьом. У них є непогані гравці, моментами діяли небезпечно. Не приховаю, що вони могли зрівняти рахунок. Якраз у той момент, коли у нас була втрата концентрації, коли почали помилятися у простих ситуаціях", - пояснив він.

"Загалом, ми намагалися контролювати гру, знали, що моменти будуть. В принципі, так і планували грати. Іноді хлопці поспішали, але в цілому реалізація була, хлопці були сконцентрованими. Якби ще суддя зарахував м'яч..." - зауважив тренер, але додав, що нехай цей епізод залишається на совісті арбітрів.

Шевченко додав, що потрібно бути максимально зосередженими, особливо під час стандартних положень.

"І наші сили потрібно контролювати, і м'яч, адже неможливо весь матч грати у тому ритмі, у якому ми намагалися діяти. Сьогодні хлопці просто молодці! Все", - підсумував фахівець.

 
Коментарі ()