Головне

Венглинський порадив збірній України не закидувати шапками Косово

07.10.2016 17:47 673 0

Колишній нападник збірної України і "Дніпра" Олег Венглинський поділився очікуваннями від найближчого суперника національної команди - збірної Косово.

"Найголовніше, не закидати Косово шапками навіть після того, як хорвати забили їм шість м'ячів. Там усі м'ячі вийшли за рахунок індивідуальної майстерності Манджукича, Перишича, Калінича. Не можна сказати, що по грі вони там так сильно "розривали" Косово", - сказав він.

"Тому треба розуміти, що у нас таких футболістів небагато, нам доведеться брати суперника за рахунок колективної гри. Треба скористатися "теплим" станом суперника після 0:6 і, напевно, постаратися вже у першому таймі вирішити долю матчу", - додав екс-гравець.

За словами Венглинського, потрібна буде свіжість, швидкість, тому повинна бути від Андрія Шевченка і ротація складу.

"Втім, у головного тренера сильний тренерський штаб, який розбере суперника та підготує необхідний план на гру. Зрозуміло, що треба обов'язково обігравати Косово та брати три очки, тому що без цієї перемоги нічия у Туреччині взагалі нічого не буде коштувати", - пояснив він.

"У нас дуже рівна група, кожна команда бореться за очки, тому потрібно "вигризати" результат у кожному матчі ", - сказав Венглинський в інтерв'ю MatchDay.

Коментарі ()