Головне

Шевченко: Я задоволений грою, але результатом, після 2:0, не зовсім

07.10.2016 00:04 1738 0

У першому таймі матчу відбору ЧС-2018 проти Туреччини збірна України показала хороший футбол, а от на завершення другого тайму сил не вистачило.

Про це в ефірі телеканалу "Футбол 1" заявив головний тренер "синьо-жовтих" Андрій Шевченко.

"У першому таймі хлопці грали дуже добре, був хороший футбол. Ми практично нічого не дали створити супернику. Було багато моментів у нас, але пропустили гол за хвилину до свистка", - сказав він.

"Завершення другого тайму нам не вдалося. В останні десять хвилин хлопці просто втомилися. Ми спробували зробити заміни, але турки дуже добре сконцентрувалися на ці останні хвилини", - додав наставник.

За словами Шевченка, пенальті у ворота українців був спірний, і він хотів би подивитися повтор.

"Ми грали з хорошим суперником. Хлопці віддали всі сили. Турки десь провалили перший тайм, сконцентрували всі сили на другому. Проти таких суперників потрібно завжди бути сконцентрованими. Якби не пропустили перший м'яч, то турки, можливо, повісили б носа", - зауважив він.

"А так, знаючи турків... Після забитого м'яча вони піднеслися і забили нам знову, зі спірного пенальті. Я задоволений грою команди, деякі епізоди були дуже хороші. Але були і слабкі сторони. Я задоволений грою, але результатом, після 2:0, не зовсім", - пояснив Шевченко.

Андрій Шевченко
Коментарі ()