Головне

Орбу: Радує, що Шевченко довіряє молоді

05.10.2016 18:48 845 0

Радує ой факт, що після приходу Андрія Шевченка у збірну України, з'явилося багато молоді.

Про це заявив відомий екс-футболіст донецького Шахтаря та "синьо-жовтої" збірної Геннадій Орбу.

"Мене радує, що з приходом Шевченка у нашій збірній з'явилося багато молоді. І головне - цій молоді дають грати. Хлопці, які проявляють себе в українському чемпіонаті та єврокубках, нарешті, отримали можливість зіграти за збірну", - сказав він.

"Коваленко, Зінченко, Циганков - ці хлопці є нашим майбутнім. А ще Іван Петряк. Правда, йому важче, тому конкурентом за місце в основі є Коноплянка. Євген разом з Андрієм Ярмоленко - гравці ключові, інші за ними тягнуться", - додав Орбу.

Оптимальною парою стопперів екс-гравець на сьогодні вважає Євгена Хачеріді та Ярослава Ракицького, інформує UA-Футбол.

"Але, оскільки Ярослав травмований, грати буде досвідчений Кучер. А ось ситуація з нападниками залишається невизначеною. Обнадіює лише те, що роззабивався в останніх турах за іспанську Гранаду Артем Кравець", - пояснив він.

"Зрештою, від нападників залежить, але не все. Щоб реалізувати, треба для початку створити. Якщо все буде добре у середині поля, то і без голів ми не залишимося", - зауважив Орбу.

Насамкінець він додав, що команда у турків боєздатна, проте потенціал збірної України дає підстави сподіватися на те, що у найближчих поєдинках вона набере шість очок.

Геннадій Орбу. Світлина ФК Шахтар
Коментарі ()