Головне

ЧС-2014. Група F. Аргентина - Боснія та Герцеговина. 2:1. Чергова сенсація була близько

16.06.2014 03:42 978 0
ЧС-2014. Група F. Аргентина - Боснія та Герцеговина. 2:1. Чергова сенсація була близько

Збірна Аргентини з перемоги стартувала на чемпіонаті світу в Бразилії, перегравши у напруженому матчі національну команду Боснії та Герцеговини. Сили збірної Боснії та Герцеговини і Аргентини не співставні хоча б за кількістю зірок в командах. Про такий підбір нападників, який має у своєму розпорядженні Алехандро Сабелья, може мріяти чи не кожен тренер: Мессі, Агуеро, Ігуаїн, Паласіо, Лавессі, однак попри всі очікування, боснійці протягом всього матчу виглядали дуже пристойно, і могли розраховувати навіть на нічийний результат.

Рахунок матчу був відкритий вже на 3-й хвилині матчу. Цікаво, що найшвидший гол поточного чемпіонату світу у власні ворота забив Колашинац, який зрізав сферу у сітку воріт після кутового від Ді Марії. Аргентина за інерцією ще хвилин десять створювала напругу біля воріт Беговича, однак захисники Боснії і сам Самір грали надійно.

Згодом ініціативу до своїх ніг прибрали боснійці, гарний момент на 14-й хвилині мав Хайрович, який після класного пасу від Місімовича фактично вийшов 1 на 1 з Ромеро, однак голкіпер "альбіселесте" виявився першим на м'ячі. Загалом другу половину тайму боснійці виглядали краще, а гра Аргентини залишала бажати кращого. Вже за чотири хвилини до перерви хорошу можливість зрівняти рахунок мав Лулич, але знову на заваді став Ромеро, який з кута воріт витягнув небезпечний постріл півзахисника жовто-синіх.

По перерві Сабелья зробив одразу дві заміни. На полі з'явилися Гаго та Ігуаїн - і саме ця ставка у підсумку зіграла вирішальну роль у матчі. Гра латиноамериканської збірної пожвавилась попереду, малюнок гри змінився і Аргентина почала нагадувати саму себе. У середині другого тайму, невдало відігравший першу половину зустрічі Мессі подвоїв перевагу збірної Аргентини. Капітан "альбіселесте" підхопив м'яч у середині поля, пройшов кілька метрів, обігрався з Ігуаїном і діставшись до підступів карного майданчика технічно пробив у нижній кут воріт Беговича.

Боснія не встрачала спроб відігратись навіть за такого рахунку. Європейці зробили ставку на дальні удари, однак явної загрози воротам Ромеро вони не несли. Після другого голу Сафет Сушич зробив ряд замін, одна з яких таки спрацювала - це Ібішевич, який за шість хвилин до закінчення основного часу відіграв один м'яч і повернув інтригу.

Проте врятувати гру збірної Боснії і Герцеговини у підсумку не вдалося, часу залишалось не так багато, боснійці дуже втомились і Аргентина довела справу до своєї першої перемоги на полях Бразилії у 2014 році.

Коментарі ()