Головне

ЧС-2014. Група E. Франція - Гондурас 3:0. Розгром у більшості

15.06.2014 21:53 526 0
ЧС-2014. Група E. Франція - Гондурас 3:0. Розгром у більшості

Збірна Франції прогнозовано стартувала з перемоги на Чемпіонаті світу 2014 року у Бразилії. У першому турі "сині" розгромили національну команду Гондурасу.

Команди почали поєдинок, не особливо поспішаючи. Лише ближче до середини тайму підопічні Дешама повністю заволоділи ініціативою. І тут на допомогу представникам Центральної Америки прийшли поперечини на стадіоні Бейра-Ріо у Порту-Алегрі. Спочатку Вальядарес перевів у каркас вистріл із забійної позиції Матюйді, а згодом Грізманн після подачі Евра виграв верхову дуель, влучивши знову у верхню частину воріт

На 26-й хвилині стався неоднозначний епізод, коли Паласіос та Еспіноза наступили на ногу Погба, який опинився на газоні. Поль не залишився осторонь і ногою відповів першому. Арбітр вирішив нагородити обох жовтою карткою, хоча міг і вилучати Паласіоса. Натомість, бразилець Сандро Річчі "відігрався" на Вілсоні, коли на 43-й хвилині показав йому другу жовту за поштовх все того ж Погба. Пенальті, швидше, був, але чи варто було вилучати Паласіоса - резонне запитання.

Як би там не було, а Бензема рахунок відкрив з 11-метрової позначки. А Гондурас залишився у меншості. Чим Франція скористалася вже на початку другого тайму. Пройшов довгий хороший пас на Бензема, який з гострого кута пробив головою у стійку. І все б нічого, та Вальядарес, намагаючись відбити м'яч, рукою заніс його за лінію своїх воріт. І тут нарешті ми побачили у дії систему визначення взяття воріт. Вона показала, що воротар уже з-за лінії виносив м'яч у гру.

Французи заспокоїлися, а Гондурас і не міг великими силами атакувати. Добив останніх все той же Бензема, який опинився у потрібному місці у потрібний час, зробивши дубль. Надалі команди догравали поєдинок. А, отже, Франція здобула переконливу перемогу на старті турніру та може сміливо розраховувати на перше місце у групі.

Коментарі ()