Головне

ЧС-2014. Група E. Швейцарія - Еквадор 2:1. "Годинникарі" врятувалися на останніх секундах

15.06.2014 16:26 572 0
ЧС-2014. Група E. Швейцарія - Еквадор 2:1. "Годинникарі" врятувалися на останніх секундах

Збірна Швейцарії у важкому поєдинку на останніх хвилинах вирвала перемогу в команди Еквадору. З останніх сил стримуючи навалу латиноамериканської збірної, європейцям вдалося вирвати три очки і підняти свої шанси на вихід у наступне кола.

Поєдинок суперники розпочали на хороших швидкостях, проте атаки Еквадору на завершальній стадії виглядали набагато гостріше. Як наслідок - оборона Швейцарії була в ролі статистів у епізоді, коли Валенсія відкривав рахунок після подачі зі штрафного.

У другому таймі вдало проведена в перерві заміна зіграла на користь Оттмара Хітцфельда. Адмір Мехмеді першим же своїм дотиком до м'яча після розіграшу кутового зрівняв рахунок, і Швейцарія видихнула з полегшенням.

Десь хвилини до 75-ї гра проходила за переваги швейцарців, проте втілити у результат її європейцям ніяк не вдавалося. А ось остання десятихвилинка стала справжнім випробуванням для нервів уболівальників "годинникарів".

У Еквадора, який, здавалося, ще зовсім недавно грав на нічию, відкрилося друге дихання. Команда Рейнальдо Руеди просто навалилася на ворота Бенальо, який раз по раз виручав свою команду.

Переломним моментом у грі можна вважати момент Арройо, якого вивели на удар без перешкод з 10-ти метрів, але він довго приймав рішення, і у підсумку втратив м'яч. Цим і скористалися швейцарці, надшвидку атаку яких результативно завершив Сеферович, який так само як і Мехмеді, вийшов на заміну.

У підсумку, Швейцарія взяла три очки, а Еквадор заслужив повагу. І хоча тепер шансів "La Tri" на вихід у плей-офф залишилося не так і багато, темна конячка з Південної Америки за такої гри може пристойно попсувати нерви навіть фавориту цієї групи - збірній Франції.

Коментарі ()